Rampage Rowdy V997 alınır mı?

ladderlow

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar direksiyon seti alacağım ancak daha karar kılamadım. Bazı forumlarda insanlar 2. el Logitech G29 önerdiler haklılarda ancak ben yine de araştırmaya devam etmek istiyorum. Bu yüzden görüşleriniz benim için önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar direksiyon seti alacağım ancak daha karar kılamadım. Bazı forumlarda insanlar 2. el Logitech G29 önerdiler haklılarda ancak ben yine de araştırmaya devam etmek istiyorum. Bu yüzden görüşleriniz benim için önemli.
Sıfır mı düşünüyorsunuz?

Yani bölümün 2. sayfasına dahi gitmeye gerek yok şu konuda direksiyon setlerine ilişkin tüm bilgileri verdim hocam lütfen inceleyin daha sonra aklınızdan G29 veya Rampage modellerini silebilirsiniz.

Sıfır mı düşünüyorsunuz?

Yani bölümün 2. sayfasına dahi gitmeye gerek yok şu konuda direksiyon setlerine ilişkin tüm bilgileri verdim hocam lütfen inceleyin daha sonra aklınızdan G29 veya Rampage modellerini silebilirsiniz.

Peki hocam sormak istediğim bir tek şey var acaba şu anki durumu nedir yani uzun kullanımdan sonra? Bir de bazı kişiler direksiyosunun baseden çıkmadığını yazmışlar siz ne düşünüyorsunuz.

Peki hocam sormak istediğim bir tek şey var acaba şu anki durumu nedir yani uzun kullanımdan sonra? Bir de bazı kişiler direksiyosunun baseden çıkmadığını yazmışlar siz ne düşünüyorsunuz.
Yani direksiyonu baseden çıkarmak neden gerekli olacak size? Biraz farklı bir kilit mekanizması var ama G29'un hiç çıkmıyor mesela :) İzlediğim videolarda zor çıktığına dair bir şey görmedim. Onu diyen arkadaşımız @Chaple arkadaşımızdı. Ekonomik nedenlerden dolayı satışa koydu direksiyonu belki uygun fiyata siz alırsınız. V10 Pro çıkalı uzun zaman olmadı en uzun kullanan arkadaşımız yine Chaple. Son yaptığı yorumda da satmak zorunda olmasa üründen memnun olduğunu belirtmişti. Bir de Rus bir Youtuber var 3-4 ay kullandı daha sonra PXN'in VD10 modeline yükseltti.

Direksiyonu çıkarmak imkansız olsa bu vatandaş kocaman direksiyon takamazdı heralde :) Bahsettiğim Rus bu. En geniş inceleme bunun kanalında var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı