Netmaster modemin yerini değiştirmek

sofinindunyasii

Hectopat
Daha fazla  
Yeni eve taşındık, Kablonet altyapısı olduğu için Kablonet bağlattık. Kuruluma geldiklerinde ben evde yoktum, babam modemi salona bağlatmış. Modemin yanında 97 Mbps hız alıyorum, benim odamda(salon ile arasında 2 oda var) 2 Mbps hız alıyorum. Benim odamda da uydu çıkışı var, modemin kablolarını söküp odama bağladığımda internet gelmedi maalesef. İnternetin gelmesi için çözüm önerisi verir misiniz acaba 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında modemi yakına almamdaki temel kablo ile bağlantı kurmak. Tavsiyen için teşekkürler
Hocam aynı dertten bende muzdariptim. Ben de Kablonet kullanıyorum. Bizde de modem salonda, modemden odama kablo çektim ve bilgisayarda sıkıntısız kullanıyordum fakat telefonda internet çekmiyordu. Eski modemimi access point yaptım. Wİ-Fİ sorununu öyle çözdüm. Bilgisayarı da access pointe bağladım. Sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.
Siz ben odama kadar kablo çekemem, direk odamdaki girişe bağlayayım derseniz en iyi cevabı müşteri hizmetlerinden alırsınız. Eğer müşteri hizmetleri olumsuz yapamazsınız derse (ki zaten yapamamışsınız)
evinize ekip yollayabilir tabii ücreti mukabilinde.
Kablo ile bağlanmak istiyorsanız en mantıklı yöntem benim yaptığım gibi yapmak duruyor. Kara sizin.

Malesef başka çözüm yok gibi duruyor. Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar uyducu çağırdım. Arkadaş işi 15 dakikada halletti sağolsun. Tekrardan ilginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı