Netpseed'den Comnet'e geçişten sonra ping yükselmesi

Fiber mi VDSL mi? Bende Comnet kullanıyorum bu firma ucuz sorunsuz ama ping yüksek. Online oyun oynamadığım için işimi görüyor ama online oyun oynasaydım bu firmayı kullanmazdım. Fiber olarak nasıldır bilemem ama VDSL tarafı böyle hep 35-40 arası ping çıkıyor bunun oyuna yansıması 200'lerde çok büyük olur diye düşünüyorum.

Nerede oturuyorsunuz hocam.

VDSL Hocam. Kurulum da yapıldı şuan da internetim açıldı tamamen Netspeed üzerinden.

VDSL Hocam. Kurulum da yapıldı şuan da internetim açıldı tamamen Netspeed üzerinden.
Fiber nasıl bilemem ama VDSL doğu ve batı fark etmez bir şekilde ping yüksek. Online oyun oynamayan birisi için hiçbir anlam ifade etmez.

Online oyun oynamasak bile Google'da gezme hızı bile yüksek fiberin. Normal kullanıcı anlamaz tabii ki.
Fiber geldi başvurdum Telekom salladı, Comnet'de onların dediğini dedi. Pek etkili firma değil, ama en ucuz en kaliteli hizmeti veriyorlar. Artık gelecek ay tekrar denerim ve Fiber için Netspeed geçerim yapacak bir şey yok hayırlısı olsun.

Başvuruyu akşam 10 gibi yapmıştım. Ertesi gün saha ekibinden biri geldi ve sinyali verdi. Şimdi ise aktivasyon için bir arkadaşı bekliyorum süreç hızlı.

Evet arkadaşlar dün başvurdum bugün bütün işlemler bitti. İnternet yeni açıldığı için hemen stabil olarak çalışmadı onu ise ping den anladım. Ama stabil olmamasına rağmen ping farkı ortada. Eğer ki memnun iseniz değiştirmeyin internet servis sağlayıcınızı. Gördüğünüz gibi 40ms alıyorum VSDS ile.

Comnet CSGO ping

Netspeed CSGO ping

Hocam her yerde gerçekten farklı farklı sorunlar olabiliyor umarım çözülür Netspeed bence çözer sorununuzu.

Dosya Ekleri

• IMG_20230113_170825.jpg
    314,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…