Netspeed 75 Mbps paket 2 Mbps veriyor

O modemse normal hocam miladını doldurmuş. Uygun F/P bir modem bakabilirsiniz. Modemlerin fiyatları biraz yüksek fakat Tenda V12 fiyat açısından daha uygun kalıyor.
Ikinci el bir DX3200 alın, işini görecektir. Hemde wifi 6 teknolojisinden faydalanırsınız.

Ikinci el bir DX3200 alın, işini görecektir. Hem de Wi-Fi 6 teknolojisinden faydalanırsınız.

Türk Telekom Premium Zyxel 11AX Broadcom DX3200 300 Mbps Wifi 6 Modem Fiyatları ve Özellikleri bu mu? Sıfır alınabilir 1400 TL. Modem fiyatlarını pek bilmiyorum başka önerebileceğiniz var mı? Wi-Fi 6 olması çekmesini güçlendirecek mi? Ev iki katlı olduğu için üstten çekmiyor.

O modemse normal hocam miladını doldurmuş. Uygun F/P bir modem bakabilirsiniz. Modemlerin fiyatları biraz yüksek fakat Tenda V12 fiyat açısından daha uygun kalıyor.

ZyXEL DX3200 mi daha mantıklı Tenda V12 mi?

Aşağıdaki rehberi kullanarak Wi-Fi hızını bir nebze arttırabilirsin. Fakat gün içinde kullanımları takip etmen doğru kanalı bulman gerekir.

Ben DX3200 kullanıyorum. Kesinlikle wifi 6 çok fark ediyor. Temiz ikinci el alırsan işini görür. 800 TL falan bulursun temizini.

Ben DX3200 kullanıyorum. Kesinlikle wifi 6 çok fark ediyor. Temiz ikinci el alırsan işini görür. 800 TL falan bulursun temizini.
DX-3200 sıfırnı o fiyata bulamazsın. 1400 TL görülen fiyat sıfır değil, yenilenmiş modem. Açıklamasında yazıyor o sitede. En son sıfırı 2000 TL üzerindeydi.

Kanalı değiştirince telefonu etkiliyor değil mi? Pc de kablo var çünkü.

Teşekkürler düşünürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…