Netspeed abonelik aktif olmamasına rağmen aktif gözüküyor

TurkNet sıtesı uzerınden sorgulama yapar mısın? Altyapım 72 Mbps desteklemesine rağmen 50 Mbps alabiliyordum bende. Kablolar çok eskidir muhtemelen.
Boş port olmadığı için kullanılamıyor yazıyor TurkNet'te. Şuan çok düşük alıyorum müşteri hizmetlerinin söylediği hızın iki katı daha az.

Boş port olmadığı için kullanılamıyor yazıyor TurkNet'te. Şu an çok düşük alıyorum müşteri hizmetlerinin söylediği hızın iki katı daha az.

Dediğim gibi bir sürü etken var hız normal olabilir ama yarın bir görüşün Netspeed ile.

Modem arayüzü kurulumu yaparken hata yapmadınız değil mi? MTU 1492, vlan 0-35 v.b

Modem arayüzü kurulumu yaparken hata yapmadınız değil mi? MTU 1492, vlan 0-35 v.b
Hocam öyle şeylere ellemedim. Sadece kullanıcı adı ve şifre girdim birde internet ismi ile şifresini değiştirdim videodaki gibi.

Bunları kontrol et, eksik kurulum yaparsan paket kaybı oluyor.
Hocam yapacağım yeri bulamadım. Arayüzde attığınız tarzda şeyler yok.

Hız sorunu kablosuz wifi ile alakalıymış modemimiz 2.4ghz destekliyor maalesef 5ghz desteği yok bu yüzden düşük hız alıyormuşuz. Ethernet ile bağlı bir PC üzerinden hız testi yaptığımda 95mbps download 18mbps upload alıyorum.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun o halde hocam inşallah memnun kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…