Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben Netspeed'e geçmeden önce altyapıyı sorguladığımda 73 Mbit internet vardı altyapıda ama kurulum yaparken 57 dediler. Tamam dedim şimdi ise değerler böyle:
Bir de altyapıyı tekrar sorguladığımda bu çıkıyor.
Oradaki tahmini değeri söyler. Sizin hattınızın sağlığı önemli. Kurulum yapan ekipler ölçmüşlerdir hattın değerini söylemişlerdir.
VDSL port olmadığında 16 Mbps gösterebiliyor ya da yakındaki saha dolabı kapasite doludur uzak yerden sorgulamıştır bunun gibi etkenler olabilir sizin bakmanız gereken sorgulama yeri değil modem arayüzündeki hat değerleriniz.