MT 25 mi NK 250 mi?

Satıcı sattıgı ürünü her zaman över.
Nk parca sorunu yokki hocam. Bayiide bulursun olmadı sipariş et bekle.

Çin malı yorumlarından sonra pek güvenim kalmadı Çin motorlarına açıkçası.
Çin mali hikaye hocam. Hor kullanirsan her motor erkenden omrunu bitirir. Ama cinle japonu ayni sekilde kullan japon ezici ustunlukle daha saglam.

Bayiide bulursun olmadı sipariş et bekle.

Sorun'da bu ya zaten. Sipariş. 2 Yıl önce arkadaşım motor parçasını bekledi 3 ay boyunca. O parça olmadan motoru kullanamadı tabii. Çin motorları çok sıkıntı.

MT-25 de faizsiz taksit olmuyordur diye düşünüyorum kampanya flan yapıyorlar mı bilgisi olan var mı acaba?

Tabii ki MT25. CF Moto gibi motorlarını arge ve uzun testler yapmadan piyasaya sören zangır zungur titreyen vidaları düşen motor almaktansa tabii ki MT25 ayrıca NK 250'yi bugün aldın yarın bir satmayı dene bakalım ne oluyor.

Ikisini de alma, çin alacaksanız voge gibi bişey bakın nk250 80-90 bine ilanda satamıyorlar, ki ayrıca şunu da belirteyim sıfır nk135 bine bayiden alırsınız sadece 2024 model olur. Mt zaten teker hız yapan biri kaza yapmış belli ki, ona da bulaşmayın bütçenize göre anca bajaj modellerini tavsiye edebiliyorum. Bazı motorlar iki yıl ülkeye gelip sonra hiç getirilmediği için çoğu modele kefil olmak zor. Örnek gp250. Bütçeniz biraz artarsa Duke 250 veya Honda cl250 170 bin bandında denk getirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Ikisini de alma, Çin alacaksanız voge gibi bir şey bakın NK250 80-90 bine ilanda satamıyorlar, ki ayrıca şunu da belirteyim sıfır NK135 bine bayiden alırsınız sadece 2024 model olur. MT zaten teker hız yapan biri kaza yapmış belli ki, ona da bulaşmayın bütçenize göre anca Bajaj modellerini tavsiye edebiliyorum. Bazı motorlar iki yıl ülkeye gelip sonra hiç getirilmediği için çoğu modele kefil olmak zor. Örnek GP250. bütçeniz biraz artarsa Duke 250 veya Honda CL250 170 bin bandında denk getirebilirsiniz.

Tamirci abinin dediğine göre sakin biriymiş teker flan yapmıyormuş zaten kazada motor yan bile yatmamış akşam fiyatını öğreneceğim burada belirtirim olur fiyatı sizce ne kadar.

Tabii ki MT25. CFMOTO gibi motorlarını arge ve uzun testler yapmadan piyasaya sören zangır zungur titreyen vidaları düşen motor almaktansa tabii ki MT25 ayrıca nk 250'yi bugün aldın yarın bir satmayı dene bakalım ne oluyor.

Abi kendisi servis zaten bana açık açık söyledi bu motorların vidaları güzel sıkılmıyor diye kendim hepsini söküp tekrardan güzelcene sıktım topladım dedi radyötür koruması takınca ses yapıyormuş o yüzden takılı değil motorda.

Tamirci abinin dediğine göre sakin biriymiş teker flan yapmıyormuş zaten kazada motor yan bile yatmamış akşam fiyatını öğreneceğim burada belirtirim olur fiyatı sizce ne kadar.

Abi kendisi servis zaten bana açık açık söyledi bu motorların vidaları güzel sıkılmıyor diye kendim hepsini söküp tekrardan güzelcene sıktım topladım dedi radyötür koruması takınca ses yapıyormuş o yüzden takılı değil motorda.
Herkesin motoru olduğu yerde yana yatıp grenaj kırıyor zaten, herkes kendini üçkağıtçı sanıyor. Kazalı motor alacaksanız da Dyno testine sokmadan almayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı