Netspeed altyapı sorgulama sitesi açtı

Netspeed yeni bir altyapı sorgulama sistemi yaptı, bu sayede santrale/saha dolabına olan uzaklığınızı görebiliyorsunuz.

Netspeed Altyapı Sorgulama | Netspeed Bu linkten sorgulayıp sonuçlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz :)
1593074367945.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Her zaman 100 Mbps ve tamamen sınırsız internetimin Kablonet’te taahhüdü bitince başka firmaya geçebilirim artık sanırım. Buradaki verilere göre VDSL üzerinden 54 metrede 85 Mbps alabiliyorum. Akıllı sınırsız (19-24 arası hız düşümü) saçmalığı olan bir tarifeye geçmek zorunda kalmam en azından. 125 TL’ye çok daha iyi seçenekler olacaktır.

Santral/Saha Dolabı Tahmini Mesafe: 623 Metre
Adresinizde Alabileceğiniz Maksimum Hız: 32 Mbps
Port Durumu Port Var

Bu şekilde gözüküyor halihazırda NetSpeed 16Mbps kullanıyorum ve daha bugün aradım alabileceğim maksimum hız 16Mbps dediler. Yarın tekrar arayayım mı?

1593127223184.png

Doğruluk payı yok altyapı site için özel olarak yapılmış 1000 mbps e kadar çıkabiliyor.
1593127328381.png

Bu da şuan aldığım hız.

Hat değerlerin de baktığım zaman daha çok hız alabiliceğimi fark ettim ama en fazla 88 Mbps tanımlayabildiler, ilginç.

Dosya Ekleri

• netSpeed altyapı.png
    netSpeed altyapı.png
    13,6 KB · Görüntüleme: 77
  • millenicom test.png
    millenicom test.png
    13,7 KB · Görüntüleme: 79
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı