Netspeed altyapı sorgulama sitesi açtı

Her zaman 100 Mbps ve tamamen sınırsız internetimin Kablonet’te taahhüdü bitince başka firmaya geçebilirim artık sanırım. Buradaki verilere göre VDSL üzerinden 54 metrede 85 Mbps alabiliyorum. Akıllı sınırsız (19-24 arası hız düşümü) saçmalığı olan bir tarifeye geçmek zorunda kalmam en azından. 125 TL’ye çok daha iyi seçenekler olacaktır.

Santral/Saha Dolabı Tahmini Mesafe: 623 Metre
Adresinizde Alabileceğiniz Maksimum Hız: 32 Mbps
Port Durumu Port Var

Bu şekilde gözüküyor halihazırda NetSpeed 16Mbps kullanıyorum ve daha bugün aradım alabileceğim maksimum hız 16Mbps dediler. Yarın tekrar arayayım mı?

Doğruluk payı yok altyapı site için özel olarak yapılmış 1000 mbps e kadar çıkabiliyor.

Bu da şuan aldığım hız.

Arkadaşlar henüz betada olduğu için yanlış değerler görmeniz kuvvetle muhtemel. O yüzden çıkan sonuçların kesin olmadığını unutmayın.

Site ilk açıldığında altyapımı sorgulamıştım ama o zaman düzgün çalışmamıştı. Şu an düzgün çalıştığını söyleyebilirim. Yaklaşık mesafe doğru ve TürkNet de zaten 75 Mbps hız verebiliyor.

Hat değerlerin de baktığım zaman daha çok hız alabiliceğimi fark ettim ama en fazla 88 Mbps tanımlayabildiler, ilginç.

Dosya Ekleri

• netSpeed altyapı.png
    13,6 KB · Görüntüleme: 77
  • millenicom test.png
    13,7 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…