Önceki evimde VDSL vardı ve 60Mbps alıyordum pazar günü taşındım ve şu an oturduğum eve internet bağlatmak için Türk Telekom'un müdürlüğüne gittik. Gittiğimizde önce adresimizde ADSL olduğunu ve 16Mbps alabileceğimizi, sonra ise VDSL olduğunu 24 Mbps alabileceğimizi söylediler. Şu anda 17-18 Mbps alıyorum ama hem modem arayüzünden hem de Netspeed'in internet sitesinden altyapımı kontrol ettiğimde 59 Mbps download alabileceğimi gördüm. Ne yapmam lazım?Türk Telekom çalışanlarına söylediğimizde alabileceğimiz maksimum hızın 24Mbps olduğunu söylüyorlar.
Paket olarak 24'lüğün üstü eğer 50 ise 50 alamazsınız ondan bahsediyorlar olabilir. Evet 59 görünüyor fakat 59'u alamıyorsunuz zaten eve çıkana kadar oluşan kayıptan. SNR Margin değerlerinizi paylaşırsanız bakabiliriz.
Paket olarak 24'lüğün üstü eğer 50 ise 50 alamazsınız ondan bahsediyorlar olabilir. Evet 59 görünüyor fakat 59'u alamıyorsunuz zaten eve çıkana kadar oluşan kayıptan. SNR margin değerlerinizi paylaşırsanız bakabiliriz.
Modem arayüzünden hat değerleriniz nasıl, ne kadar hız alabilirim gibi kendinizce yorumlar yapmanızı sağlayabilirsiniz. Not: ADSL kullanıyorsanız ADSL değerler için, VDSL kullanıyorsanız VDSL için değerlerdir. Kullanmadığınız bir yapının değerleri size ulaşmaz. SNR Margin, kabaca size gelen...
Ben de hat zayıflamasını SNR ile karıştırmışım anlık bakınca. 12.8'e de muhtemelen arttırma yapmazlar. Bende 15 bana da arttırma yapmıyorlar. Netspeed önermediğini söyledi.
Ben de hat zayıflamasını SNR ile karıştırmışım anlık bakınca. 12.8'e de muhtemelen arttırma yapmazlar. Bende 15 bana da arttırma yapmıyorlar. Netspeed önermediğini söyledi.