Netspeed aşırı düşük hız veriyor

• Konuyu başlatan mcf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 977

mcf

Hectopat
Daha fazla  
Aralık ortasında yaptıkları "bakım onarım"dan sonra shitspeed sağlayıcısı bana çok düşük indirme hızları vermeye başladı.(0-3 Mbps arası). Destek talebi oluşturuyorum bir süre sonra (tam süreyi bilmiyorum) sorununuzu çözdük diye talebi kapatıyorlar ama çok geçmeden yine aynı. Arada düzeliyor gibi oluyor. Bunu yüzünden Online oyun oynamayı bıraktım. Modemi baştan başlatmak çok bir şeyi çözmüyor.
Hız testlerinde sık sık bu düşük hızı görüyorum, lakin uploadumda bir sorun yok (hatta onu 12 Mbps yapmışlar ama sabitlediğim yerden oraya geçirmeye üşendiğim için şimdilik 6 Mbps alıyorum.)
Bir ara internetim Bursa'da görünüyordu onu düzeltmişler Allah'tan.
Sağlayıcı mı değiştirmeliyim, ne dersiniz?

Facebook gruplarında da herkes aynı sorunu yazıyor bence Netspeed kaynaklı. Biraz müşterileri artmaya başlayınca saldılar zaten telefonla bile ulaşamıyorsun 1 saat bekleyenler bile var telefonda sırf birisi açsında konuşayım diye. Hatta birisi destek kaydı açtım sorunu çözdük falan yaptılar sonra da ekstra ücret eklemişler demişti ne kadar doğru bilmiyorum. Ben 5 sene falan Netspeed kullandım yeni taşındığım adreste Superonline altyapısı vardı 200 lira fazla verip 1000MBPS fiber bağlattım otomatikten anında kapattım Netspeed'i. Bir de nedense Facebook sayfalarından da engellemişler beni. Firma salmış yani Superonline altyapısı varsa onu kullan. Yoksa TurkNet falan olabilir.

Adam daha 1 hafta oldu geleli ISS değiştirdim Netspeed hizmet veremiyor diye yazmıştı geçen gün grupta.
İptal edip, başvuru yapmıştır. Aynı anlama gelmiyor ve başvurulan yer kurulum ücreti alıyor. Bahsettiğim ISS değiştirme. Telekomdan netspeed geçtim, 3 ay sonra netspeedden başka bir ISS geçebilirim. Netspeed iptal edip başka ISS başvurursam kurulum ücreti öderim.

İptal edip, başvuru yapmıştır. Aynı anlama gelmiyor ve başvurulan yer kurulum ücreti alıyor. Bahsettiğim ISS değiştirme. Telekom'dan Netspeed geçtim, 3 ay sonra Netspeed'den başka bir ISS geçebilirim. Netspeed iptal edip başka ISS başvurursam kurulum ücreti öderim.

Hocam kimse iptal etmiyor iptal ederse port gidiyor yoksa millet anında geçiş yapıyor vallahi grupta herkes öyle yazıyor daha geleli 1 hafta oldu adamakıllı internet kullanamadık TurkNet'e geçtik X firmaya geçiş yaptım uğraşamam falan diyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı