Netspeed pakettekinden düşük hız veriyor

Hayır hayır haklı.
Sadece konuya girişi fazla agresif.
Yorumları okudum şimdi birkaç sayfadaki.
Tane tane güzel güzel anlatılmaya çalışılmış fakat sorun yaşayan arkadaşa gına gelmiş muhtemelen. Yaşamadan bilemeyiz. Günlerce böyle internete sahip olup ISS'nin bizlik bir şey yok demesi. Gerçekten gününün önemli kısmını internette harcayan biri için delirtici.
Olay şu;
Arkadaşı önce delirtmişler daha sonra deli muamelesi yapmışlar. Agresif olması bize itici geliyor fakat empati de yapmak gerek.

Hocam çok teşekkür ederim. Sonunda beni anlayan biri çıktı çok sağ olun.

Bravo! Aslında adil olmak gerek. Konuyu ben de okudum, maalesef o kadar da "tane tane ve güzellikle" cevap verilmemiş. Herkesin dönüp kendine bakması gereken bir konu baştan sona. Kişi kendini cephe alması açık bir konuma getirince diğerleri ne hikmetse saf iyilik yapmış ama bundan dolayı çok mağdur edilmiş. Birisinin üslubu açık olarak bozuk, bazılarınınki de örtülü olarak.

Hocam konuya agresif girmesi itici gelmiş bu yüzden insanlar ister istemez örtülü şekilde agresif cevap vermiş.
Bu da doğru değil. Bu yüzden empati yapmak gerektiğini belirttim.
Yoksa arkadaş genel hatlarıyla haklı zaten.

Türk Telekom kullanıyorum. Bir dönem acayip düşüşler olmaya başladı 2-3 kez kayıt açtırdık sorun yok dendi ama biz de aynı bu arkadaş gibi kızıp duruyorduk. Sonra en sonunda TT çağrı merkezi çalışanı kadın bize eve 20 Mbps'ye kadar internet geliyor,(bizim paket 16) modeminiz bozuk olabilir dedi. Gittik başka modem aldık ve bir baktık sorun modemdenmiş. Yani böyle köpürmeden önce kendi açından incelemek lazım. Yine evin içindeki kablolar da hasar almış olabilir. Ben onu da yaşadım. Sabahtan beri internet komple gitmişti, bu sefer kontrol etmeyi akıl edebilidim, kabloları takip ederken fark ettim ki evde temizlik yapılırken itilip çekilen koltuğun ayağı kabloyu ek yerinden koparmış. Bunu hallettim ve sorun çözüldü. Ama maalesef birçok insan böyle basit hataları düzeltmeyip çağrı merkezlerini veya asıl probleme bakması gereken ekipleri meşgul ediyor.

Konuya bak roman gibi maşallah :D
Bende kendi düşüncelerimi yazayım.
Yer yer konu sahibine hak veriyorum, 1 ay internet gitse ve karşıda muhattap bulamasam bir sinirle içimi dökmek için technopata konu açarım, diğer üyeleri bilgilendirmek için ( Dolandırıcı demem ama bu kelime bir tık yanlış ) konuyu açarken üyelerden destek beklerken insanlar "kablona bak" dışında bir şey demiyorsa ve insan o an sinirliyse daha da sinirlenir :D Konu sahibi de muhtemelen bu durumu yaşadı o yüzden sinirli şekilde cevaplar yazdı.
Taahhüt yoksa direkt iss değişilmeli, paraya yazık gerçekten 200tl verseniz boşa veriyorsunuz bu download upload için.

Türk telekom yeni müşteri kazanma başlığına hoş geldiniz. Yorumları okuyunca sanırım buradakiler paralel evrendeki Netspeed adındaki firmadan bahsediyorlar gibi hissettim.

Netspeed her zaman müşterisine değer veren ve yardımcı olan bir şirketti. Kuruluşlarından beri bu çizgilerini bozmadıkları için bu zamanlara ulaşabildiler.

Ellerinden geldiği zaman Netspeed paketinizin üzerindeki hızları ekstra ücret istemeden tanımlar ve haberiniz bile olmaz.

Konu sahibinin bahsettiği sorun kablo arızası ki büyük ihtimalle oksitlenme; yorumları dinleyip birisini çağırsaydı 2 dk'da internetine kavuşabilirdi.

Netspeed'in anlaşmaları gereği fiziksel hatlara müdahale yetkisi olmadığı için bu tür durumlarda Türk Telekom saha ekiplerinin insiyatifine kalıyorsunuz ve Netspeed'in bu konuda yapabileceği hiç bir şey yok.

Biz konu sahibini bir başlıkta çektik, senin ailene ve çevrendekilere sabırlar diliyorum. İyi ki olmayan üyeliğini sonlandırıp başka bir internet sağlayıcıya geçmişsin.

Yorumların çoğunluğu da ping sorunundan şikayetçi olduğunu söylüyor. Ancak unutmayın ki bu internetin altyapısını o çok beğendiğiniz Türk Telekom sağlıyor. Malesef bu şirket tekel olmaya devam ettiği sürece de bu sorunlarınız devam edecek. Netspeed'e kötü demek yerine BTK'ya neden bize düzgün internet sağlayabilecek firmalara altyapı oluşturma ruhsatı vermiyorsunuz diye sormayı deneyin, bir gün işe yarar.

Unutmayın ki bu ülkede pandemiyi yaşamasaydık hala 8 Mbps upload hızı neyinize yetmiyor diyip internet çağında bizi süründürmeye devam edeceklerdi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı