Netspeed başvuru formu nasıl doldurulur?

Epicfeno

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, TT'den Netspeed'e geçiş yapacağım inşallah. Form doldurmam gerekiyor ve formda tam olarak anlayamadığım birkaç husus var ne yazmam gerektiğimi anlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim :(.

1.JPG
2.JPG
3.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
PSTN numarası diye başlayan formu sabit hat varsa doldurun yoksa doldurmayın ve göndermeyin. Verici işletmesi diye başlayan formu dolduracaksınız, "Verici İşletmesi" yazan yere şu anki İSS'nizi yazacaksınız. xDSL yazan yerleri de sabit hattınız varsa her ikisini, sabit hat yoksa sadece en altta yazan xDSL hizmet numarasını yazacaksınız.

xDSL hizmet numarasını müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz ya da faturadan.

PSTN numarası diye başlayan formu sabit hat varsa doldurun yoksa doldurmayın ve göndermeyin. Verici işletmesi diye başlayan formu dolduracaksınız, "Verici İşletmesi" yazan yere şu anki İSS'nizi yazacaksınız. xDSL yazan yerleri de sabit hattınız varsa her ikisini, sabit hat yoksa sadece en altta yazan xDSL hizmet numarasını yazacaksınız.

xDSL hizmet numarasını müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz ya da faturadan.
Talep edilen DSL paketi kısmına ne yazmam gerekiyor hocam?

DSL ve xDSL hizmet no aynı numaralar değil mi 88 ile başlayan?

Talep edilen DSL paketi kısmına ne yazmam gerekiyor hocam?

DSL ve xDSL hizmet no aynı numaralar değil mi 88 ile başlayan?
Sabit hattınız yoksa o formu hiç doldurmayın, xDSL hizmet no'nun kaç ile başladığını unuttum ama muhtemelen öyleydi ve 11 rakamdan mı ne oluşuyordu yanlış hatırlamıyorsam.

İstediğiniz paketin ismini yazacaksınız ama attığınız fotoğraflarda o kısmın yerini görmedim.

Sabit hattınız yoksa burayı doldurmayın:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220906-192459_Chrome.jpg
    Screenshot_20220906-192459_Chrome.jpg
    204,3 KB · Görüntüleme: 144
TT müşterisiyim şu an. Sabit hat dediğiniz telefon mu yoksa internet mi? Ev telefonu yok ama şu an Türk Telekom kullanıyorum 28 gün kaldı taahüt bitimine.
Sabit hat, ev telefonu. O zaman attığım fotoğrafı doldurmayın. Diğer yerleri doldurun, taahhüt bitimine 1 hafta kala yollayın belgeleri. Davet kodu da yazın indirimden faydalanırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı