NetSpeed birkaç saniyeliğine internet kesilmesi

KShieda

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2020
Mesajlar
192
Çözümler
2
NetSpeed'e 1-2 ay önce Türk Telekom'dan geçtim ve hız değerleriyle gayet memnunum fakat Türk Telekom'da yaşamadığım bir sorunu yaşamaya sürekli olarak devam ettim. İnternette gün içinde 4-5 saniyeliğine internet tamamen kopuyor oluyor ve bu Online oyunlarda sinir bozucu olabiliyor. NetSpeed'i bu konuda aradım ve bana verdikleri cevap şu "değerlerinizde herhangi bir şey yanlış gözükmüyor ve herhangi bir kopma sistemimizde yok. Modeminizi değiştirmeyi veya modem ayarlarınızı değiştirmeyi deneyebilirsiniz." ben bu sorunu Türk Telekom'da yaşamadığımı ve NetSpeed'e geçtiğim gün yaşanmaya başladığını söylesemde cevapları aynı. Yardımcı olur musunuz bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Not: İnternet kesilmesi her cihazda oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
NetSpeed'i yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bir problem görmedim açıkçası modem kablolarını kontrol edin siz kaynaklanıyor gibi gözüküyor.
 
Sorun alt yapı veya modem kaynaklı olabilir. Mümkünse modem hat değerlerinizi resim olarak ekleyin.İp adresinizi gizlemeyi unutmayın.
 
Sorun alt yapı veya modem kaynaklı olabilir. Mümkünse modem hat değerlerinizi resim olarak ekleyin.İp adresinizi gizlemeyi unutmayın.

Hat değerlerini nereden öğreniyoruz? Modem arayüzüne girdiğimde istatistikler kısmında bir şey bulamadım boş bir liste var sadece. Modem TP-LINK
 
Emin değilim ama siz yinede gizleyin.
Opera Anlık Görüntü_2021-04-09_192448_192.168.1.1.png

Opera Anlık Görüntü_2021-04-09_192533_19112.168.1.1.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı