Netspeed çöktü mü?

Millenicom kullanıyorum, aynı şekilde günün belirli saatlerinde internetin çökmesi sebebinden dolayı Netspeed'e 1.5 saat önce önkayıt oluşturmuştum, bu konuyu görmek üzdü
Ciddi misin eyvah eyvah şansın da böylesi

Turknet sitesine giremiyorum ona geçeyim diyordum ama sitesi bile açılmıyor. Ne oluyor abi bunlara sinirim bozuldu

O değil de Netspeed müşterilerin çoğunu TurkNet topladı
Bende geçeyim diyordum da sitesi bile açılmıyor ben bunlara nasıl güvencem kafayı yciem artık

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250630_223905_Chrome.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 36
Millenicom kullanıyorum, aynı şekilde günün belirli saatlerinde internetin çökmesi sebebinden dolayı Netspeed'e 1.5 saat önce önkayıt oluşturmuştum, bu konuyu görmek üzdü
Benimde 6 gün oldu 3 gün adam akıllı kullanamadık Şaka bi yana geldi bizi buldu umarım hemen düzeltirler.

TT'nin yaptığı zamların etkisi bu. Netgsm şak diye 575 TL yaptı ve direkt açıkladı.

Firma detaylı bir açıklama yayınlamış, benim anladığım saldırı doğru ve Netspeed gibi küçük firmaları batırmaya yönelik bir girişim var, bilin bakalım Netspeed, Millenicom ve benzeri daha ucuz fiyata hizmet sunan küçük firmaları batırmak kimin/kimlerin işine gelir...

Tüküreyim ben böyle işe günlerdir düzelmiyor, saldırı falan da hikaye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…