Netspeed çöktü mü?

Millenicom kullanıyorum, aynı şekilde günün belirli saatlerinde internetin çökmesi sebebinden dolayı Netspeed'e 1.5 saat önce önkayıt oluşturmuştum, bu konuyu görmek üzdü :D
iptal edebiliyorsan turknet geç hocam

Şaka gibi 1.5 gün dayandı sonra tekrar siber saldırı draması ülkenin haline bak
erkek gibi çıkıp açıklama yapıcaksın bak ozaman eyvallah ama gizli gizli olan bir olay var ve bir şey yapamıyorlar

Lan yine mi düzeldi sandım bunu Türk Telekom kasıtlı yapmıyorsa bende bir şey bilmiyorum bak reziller ya işini düzgün yapanın ekmeğine balta vurmaya çalışıyorlar ben Türk Telekom kullansaydım kendimden utanırdım arkadaşlar bu bilerek yapılıyor bu fiyata düzgün ve güzel hizmet aldığımız için safları terk etmeyin ben sonuna kadar Netspeed'in arkasındayım

Kesinlikle telekomun işi, muhtemelen bant hizmeti satın alıyorlar, bunun gibi 3. Parti iss'ler çok cüzi karlarla satış yapıyorlar, türk telekom varlık fonuna ait, ben bu işin netspeedle sınırlı kalacağını düşünmüyorum, hepsini batiracaklar, fiber dösedikleri mahallelere bile 2 sene sonra internet veriyorlar, bu düpedüz kötülüktür insanlık değildir, dünyada 164. Sıraya gerilemissin, bilişim vadisindeki tubitaktaki iş yapan adamlara bu çöp rezil internetleri açıklayamazsın ayıptır yahu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı