Netspeed çöktü mü?

Sebebi buymuş. Gerçi ben memnunum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250627_173427.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 122
Gitti geldi tekrar gitti tekrar geldi. Bu sefer yavaşlamıyor da komple gidip geliyor.

Yine gitti bak kaç gündür yeter da. Ulaşamıyorum da adamlara. Devam edin böyle elinizde müşteri kalmıcak.

Sebebi buymuş. Gerçi ben memnunum.

Ya bıraksınlar bu işleri. Böyle bir firma isen bunu da çözecek kadar kabiliyeti vardır herhalde üç gündür ya.

Hız testi yaptığım zaman her şey normal gözüküyor ama sitelere yarım saatte giriyorum.

Hız testi yaptığım zaman her şey normal gözüküyor ama sitelere yarım saatte giriyorum.
Evet hızda bir sorun yok ama maalesef sitelere girmiyor, videolar açılmıyor vb. Arada gelip tekrar bozuluyor. Ping çok yüksek şu durumda.

Açıkçası her internet sağlayıcıya siber saldırı yapılabilir. Muhtemelen Netspeed bu konuda yeteri kadar korumaya sahip değil, ondan böyle sorun yaşıyorlar. Kötü bir durum, Netspeed ile yaşadığım bu ikinci büyük sorun. Kaç gündür ping değerleri çok yüksek. Sürekli kopma oluyor.

Şu an bende de öyle. Böyle devam ederse ISS değişeceğim. Siber saldırı var diyorlar kaç gündür çözemediler bu nasıl iş anlamadım.

ne zaman düzeltecekler kardeşim yeter da. haftaya da devam ederse mecbur değiştirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…