Netspeed çöktü mü?

Sorun bende sandım bir anda yüksek hata paketi ve 300 -500 ping Max download 5 MB 75 olması gerekirken 1 haftadır bu sorun gelip gidiyor. Lokasyon İzmir. 15 dk dır teldeyim bağlanamadım hala web sitesinde destek açıyorum 10 dk sonra çözüldü deyip bir şey yapmıyorlar

Pubg yada CS oynanmıyor 4 gündür 100 mbit internet var gözüküyor ama acayip leş. 4 gündür sorunlu. Büyük ihtimal başka firmaya geçeceğiz gibi.
Normalde 47-50 arası pingim olur yetmezmiş gibi 70-200 ping arası aşırı hızlı dalgalanıyor ve %5-%10 packet loss var.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    1,7 MB · Görüntüleme: 34
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    2 MB · Görüntüleme: 30
Ya keşke bi yerlere girse de ping ming umurumda olmayacak google bile açılmıyor sen yine dua et bu durumuna hocam. Patates olduk biz patates 😂
Ben de kolay girebiliyor değilim hocam, modem zaten eski 2 kişi aynı anda bağlanınca ne yapacağını şaşırıyor üstüne de şimdi bu çıktı. Technopat 'a girerken de zorlanıyorum.

Ben de kolay girebiliyor değilim hocam, modem zaten eski 2 kişi aynı anda bağlanınca ne yapacağını şaşırıyor üstüne de şimdi bu çıktı. Technopat 'a girerken de zorlanıyorum.
Eyvah eyvah aynı durumdayız dostum komple bitiğiz anlaşıldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı