NetSpeed deneyimim

Makaleler
4
Yer
Denizli
Selamlar. Turkcell Superonline kullanıyordum ve sonunda NetSpeed'e geçtim. Geçeli yaklaşık 2 hafta oldu. 3 gün gibi kısa bir sürede geçiş işlemlerini tamamladılar. Tüm maillerede 24 saatte cevap verdiler. Kurulum ücreti falan da alınmadı. Mailime şifre ve bir adres gönderildi modeme girdiğimde direkt internet geldi.
Şaşırdığım şey çoğu arkadaş yüksek pingden şikayetçiydi önermiyordu. Ancak pingim çok normal değerlerde. Hatta eski internetime göre kat kat daha düşük. LoL, Valorant, CS:GO, Rainbow Six: Siege, PUBG hepsinde pingim gayet iyi.
Hız kaybı da çok az. 35 Mbps download 3 Mbps upload alıyorum. Upload 2, 5 olarak gelir diyordum ama 2, 9 geliyor. Download'da aynı şekilde 33 olarak geliyor. Santral uzak olmasına rağmen bu kadar az kayıp olması beni şaşırttı açıkcası.
TürkNet almak yerine NetSpeed almanız daha mantıklı olur bence. Ben 76 TL'ye bu pakete sahibim TürkNet'te aynı paket 85 TL diye biliyorum. Üstelik destek hattı berbat.
Sorularınız varsa cevaplayabilirim. Çoğu arkadaş ping konusundan şikayetçiydi ben de onlara cevap manasında bu konuyu açtım.

Bulunduğunuz bölgeyi ve modem değerlerini de paylaşırsanız geçmeyi düşünen arkadaşlar daha iyi faydalanabilir.

Şahsen bende eve döneyim Turknet düşünüyordum, Pro 75 paketini gördükten sonra Netspeed deneyeceğim ilk(Önceden kaldırmışlardı geri getirmişler).

Sorun yaşamazsınız umarım, sorun yaşadığınızda çözemiyorlar çünkü .

Aynı konuya 1 ay sonra edit yaparsanız faydalı olabilir.

Turknet zam yapınca Netspeed'e çok müşteri geçiş yaptı. Altyapıları bunu kaldırmayınca 75 Mbps'lik paketi kaldırmışlardı. Şimdi gerekli önlemleri almışlar sanırım.

Hiç sorun yaşadınız mı hocam? Bir de santrale uzaklığınız sorgulamada kaç m çıkıyor?

Hiç sorun yaşadınız mı hocam? Bir de santrale uzaklığınız sorgulamada kaç m çıkıyor?

Bu şekilde çıkıyor.
Bir tek sorun yaşadım dünden önceki gün oyunda 3-4 saat boyunca packet loss yaşadım. Onun dışında başka bir sorun yaşamadım. 2 aylık kullanımım sonucunda tek sıkıntım buydu. Santralin uzak olmasının sebebi köy gibi bir yerde oturuyor olmam. Apartmandan çok müstakil evler olduğu için her sokakta santral bulunmuyor. Sadece ana cadde üzerinde bulunuyor.

Teşekkür ederim benim curb'e 220 metre mesafem gözüküyor. Aslında adım hesabı yaptığımda 100 metre yapar anca. 75 Mbps'lik pakete geçeceğim bakalım speedtestte kaç verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…