NetSpeed Hız Düşüklüğü

31.07.2020:
Hala Netspeed'den ses seda yok. Arayıp iptal talebinde bulundum, beyefendi bana 1 ila 48 saat arasında iptal onayı için dönüş yapacaklarını söyledi. Bayram dolayısıyla iptal süreci uzayacaktır bu gayet normal.

Eğer beni arayıp bilgilendirme yapmış olsalardı iptal talebinde bulunmayacaktım. "Sorun bizden kaynaklı veya bizden kaynaklı değil, gerekli çalışmaları yapıyoruz." şeklinde bir açıklama yapmak bile zor sanırım.

Bayram olduğu için tatildelerdir derseniz aradığımda 5 dakikada ulaşabiliyorsam demekki hatrı sayılır çalışan sayısı var şuan.

Türk Telekom'a 13 TL fazla verip geçmeyi düşünüyorum.

04.08.2020:
Sözde 1 ila 48 saat içerisinde dönecek iptal ekibi 72+ saatte dönüş yaptı. Arıza kaydı bile açılmamış daha. Beyefendi beni ikna etmeye çalıştı:

• Arıza kaydı açalım iptal etmeyin.
  • Sorun çözüldüğünde 15 gün indirimli fatura yansıtalım.
Ama yok iptal konusunda kararlıyım, Türk Telekom'a geçeceğim. Ona da internetten numaramı vererek başvurdum, bayram nedeniyle daha dönüş yapmadılar. Dönüş yaptıklarında aşama aşama anlatırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı