Netspeed DSL Sinyal Problemi

Momordica

Decapat
Merhabalar, 2 gün önce Netspeed firmasından hizmet almaya başladım. Turk Telekom ekipleri direkten hattı çekip 2 ucu açık kablo bırakmışlar (mavi ve mavibeyaz), bu kabloları bina içi tesisatima bağladigimda 3-4 Mbps arası hız alıyorum. Acaba bina içi tesisat sorunlu mu diyerek modemi aşağı indirip direkten gelen kabloyu direkt modeme bağladım, DSL ışığı yanıp sönüyor ama internet gelmiyor. Sorun nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dsl ışığı sabit yanıyor fakat internet ışığı yanmıyorsa ; kullanıcı adı ve şifreyi kontrol edin. Ya da İSS tarafından kullanıcı profili daha oluşturulmamış. Servis sağlayıcınız ile iletişime geçip durum hakkında bilgi almanızı öneririm. Türktelekom ekipleri haftasonu da çalışıyor. Arıza kaydı sisteme düşerse ilgilenirler.
Çok düşük bir ihtimal Modem ip alamıyor. Bu sorunu Superonline kullanırken çok yaşadım.

Merhabalar, 2 gün önce Netspeed firmasından hizmet almaya başladım. Turk Telekom ekipleri direkten hattı çekip 2 ucu açık kablo bırakmışlar (mavi ve mavibeyaz), bu kabloları bina içi tesisatima bağladigimda 3-4 Mbps arası hız alıyorum. Acaba bina içi tesisat sorunlu mu diyerek modemi aşağı indirip direkten gelen kabloyu direkt modeme bağladım, DSL ışığı yanıp sönüyor ama internet gelmiyor. Sorun nedir acaba?
Beraber kurulum yapmanız lazım sanırım. Kabloyu bağlayıp kullanıcı adı ve şifre girmiştim aynı sorun vardı müşteri hizmetlerini aradım düzelişti. Şİmdiden Allah sabır versin.

Modemi direkten gelen hatta bağlıyorum DSL ışığı sabitlenmiyor ev içi tesisata bağlayınca internet geliyor ama 3-4 mbps hat degerlerimde düşük

Dsl ışığı sabitlendikten sonra biraz beklemeniz lazım. Diğer soruna gelecek olursak ; İSS sana ne kadar hız verebiliriz dedi? Eğer vadettikleri hız ile aldığınız hız arasında fark çoksa arıza kaydı bırakmanız lazım.
Son olarak modem arayüzünden bağlantı istatistiklerinizi atar mısınız ?

50 mbps'ye kadar destekliyor ama ben 16 mbps paketini aldım şuan modem bina içi tesisatına bağlı aldığım hız resimde modemi assagi indirip direk siyah kabloya bağlıyorum DSL sabitlenmiyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-05-05-12-41-21-852_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-05-05-12-41-21-852_com.android.chrome.png
    166,6 KB · Görüntüleme: 73
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı