NetSpeed Firması Nasıldır?

Makaleler
69
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1523789582
Yakın zamanda taahhütüm dolacak. Aslında türk telekomdan memnunum ancak aynı paketi 2 yıl daha taahhüt verirsem 15 TL gibi daha fazla miktara alacağım. Bu da biraz fazla oluyor açıkçası. İnternette NetSpeed firmasını duydum ancak sitelerinde pek bilgiye rastlamadim. Çok daha uygun fiyatları pek duyulmamış sıkıntı oluşur mu diye içimde bir tereddüt var. 16 mbit akk'siz paketi 52 TL'ye alabiliyorum. Gayet uygun oluyor aslında. Kullanan kişiler nasıl memnunlar mı?

Bir arkadaşım bu firmada çook sorun yaşadı adam akıllı hizmetleri yok gerçi türk telekom da bu bağlamda iyi değil ama uydunet varsa öneririm.

Diğer firma ne hız veriyorsa Netspeed'de aynı hızı verir. Ama bağlantı çok dolandığı için ping bir nebze fazla oluyor.
Arkadaşında dediği gibi Türkiye'deki İnternet servis sağlayıcıların hepsi Türk Telekom alt yapısı kullanıyor. TTNet ile 10 ping alırken diğer İSS'lerde bu rakam iki hatta üç katına çıkıyor. Bunu göz önünde bulundurarak al derim.

Uydunetten geçtim. Çok memnunum 65 TL'ye 75-4 alıyorum. Sıkıntı her firmada var zaten de benim anlamadığım zaten sözleşmesiz neyden korkuyorsun? 2 ay dene beğenmezsen kapattır.
Ben diğer evde TürkNet kullanıyordum 35/3 alıyordum eğer NetSpeed 4MB Upload veriyorsa kesinlikle NetSpeed tercih edeceğim. NetSpeed'te kota mevcut değil mi?

Yakın zamanda taahhütüm dolacak. Aslında türk telekomdan memnunum ancak aynı paketi 2 yıl daha taahhüt verirsem 15 TL gibi daha fazla miktara alacağım. Bu da biraz fazla oluyor açıkçası. İnternette NetSpeed firmasını duydum ancak sitelerinde pek bilgiye rastlamadim. Çok daha uygun fiyatları pek duyulmamış sıkıntı oluşur mu diye içimde bir tereddüt var. 16 mbit akk'siz paketi 52 TL'ye alabiliyorum. Gayet uygun oluyor aslında. Kullanan kişiler nasıl memnunlar mı?
Yeni geçiş yaptım bende.Gayet memnunum,önceki operatörde ping kaçsa aynı değeri alıyorum.Bahsettiğin paketi kullanıyorum.Geçiş yapabilirsin.

Uydunetten geçtim. Çok memnunum 65 TL'ye 75-4 alıyorum. Sıkıntı her firmada var zaten de benim anlamadığım zaten sözleşmesiz neyden korkuyorsun? 2 ay dene beğenmezsen kapattır.
Sitelerinde taahhutsuz oldukları kısmı atlamışım. Doğru haklisiniz deneyip çıkabilirim bu durumda sağolun.
İyidir, geçebilirsiniz. Ben de 10 kasım'dan sonra geçiyorum.
Geçiş yaptınız mı? Durum nasıl?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı