Netspeed firmasına ne oldu?

Oguzhansvs

Hectopat
Daha fazla  
3 gündür internet hiç yok. 3 gündür arıyoruz açan yok. Hiçbir yerden firmaya ulaşılamıyor. Twitter'da mağdurlar çok herkes aynı durumda. Bilgisi olan var mı? Ne yapmamız gerek? İnternetsiz kaldık.

Bende Netspeed kullanıyorum bir sıkıntı yok şu anda. 2 gün önce bir bakım vardı internet bayağı yavaştı sonra düzeldi.

Vallahi ilk defa sizden duyuyorum. Ben de Netspeed kullanıyorum. Şu anda herhangi bir sıkıntı yok.

Twıttırda araştırabilirsin arayınca açmadıklarına dır videolar var bende ulaşamıyorum ve modemde tüm ışıklar yanmasına rağmen internet yok arayınca açmıyorlar sorunu anlayamıyoruz.

3 gündür internet hiç yok. 3 gündür arıyoruz açan yok. Hiçbir yerden firmaya ulaşılamıyor. Twitter'da mağdurlar çok herkes aynı durumda. Bilgisi olan var mı? Ne yapmamız gerek? İnternetsiz kaldık.
Ekşiye düşmüştü bir haber hizmet ekibinde istifalar olmuş, yetişemeyebilirler tüm müşterilere.

Bende Netspeed kullanıyorum bir sıkıntı yok şu anda. 2 gün önce bir bakım vardı internet bayağı yavaştı sonra düzeldi.

Bakımdan sonra da gelmedi birçok yerlerde böyle ve ilgilenmiyorlar konuşabileceğimiz müşteri hizmetleri yok telefonu 1 saat açık tuttum hala bağlantı olmadı Netspeed'den.

Twıttırda araştırabilirsin arayınca açmadıklarına dır videolar var bende ulaşamıyorum ve modemde tüm ışıklar yanmasına rağmen internet yok arayınca açmıyorlar sorunu anlayamıyoruz.
Bilmiyorum, yukarıda arkadaşın da dediği gibi iki gün önce bakım çalışması vardı ama düzeldi artık. Sizde neden sıkıntı var bilemedim.

Bilmiyorum, yukarıda arkadaşın da dediği gibi iki gün önce bakım çalışması vardı ama düzeldi artık. Sizde neden sıkıntı var bilemedim.

Bizde onu anlamadık ve başka şehirden kullanıcılara twıttırdan ulaştım onlarda böyle ve bakım listesinde yaşadığım şehir de yok.

Bizde onu anlamadık ve başka şehirden kullanıcılara twıttırdan ulaştım onlarda böyle ve bakım listesinde yaşadığım şehir de yok.
Benim yaşadığım şehir de bakım listesi dışında. Ama internet var. Müşteri hizmetleri ile de görüşmedim bir haftadır galiba. Bilemiyorum neden öyle. Sonra tekrar deneyin bence. Ya da Netspeed'in online işlemler kısmından destek kaydı açın ona göre geri dönerler tahminimce.

Benim yaşadığım şehir de bakım listesi dışında. Ama internet var. Müşteri hizmetleri ile de görüşmedim bir haftadır galiba. Bilemiyorum neden öyle. Sonra tekrar deneyin bence. Ya da Netspeed'in Online işlemler kısmından destek kaydı açın ona göre geri dönerler tahminimce.

Destek kaydı falan yapmadığım kalmadı bugün 3.gün sonkez deneyeceğim olmazsa başka firmayı değerlendirmek zorunda kalacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı