Netspeed 100/20 fiber 380 TL oldu

Herolog

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Netspeed son zamanlarda iyice hizmet kalitesini düşürdü.
Şimdi de 100 indirme hızı, 20 yükleme hızı veren fiber tarifesini 380 TL yapmış.
Bana önerebileceğiniz 100/20 300 TL altında fiyat tarifesi olan ISS var mıdır?
Yakın zamanda zam yapmayacağını söylemiş veya zamlı fiyatı 300 TL'nin altında olan firmaları önerirseniz ve sadece kullanıyorsanız önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere hata yapıp ikincisini yapanlar hakkında bir atasözümüz vardır. Sırf ucuz diye taahhütsüz, kendi altyapısı olmayan bu firmalardan hizmet almayı bırakma vakti geldi de geçiyor bile, bu enflasyonist ortamda firmaların zam yapmaması gibi bir durum yok bugün yapmaz yarın yapar, 3-4 ayda bir firma mı değişeceksiniz ? Altyapınızı sağlayan, taahhütlü paket veren bir firma ile olabildiğince uzun taahhütlü paket yapın. 2-3 ay pahalı ödersiniz sonra diğer firmalar zam yapınca ucuzlamış olur.

CryCasher komik olan nedir ?

Bir kere hata yapıp ikincisini yapanlar hakkında bir atasözümüz vardır. Sırf ucuz diye taahhütsüz, kendi altyapısı olmayan bu firmalardan hizmet almayı bırakma vakti geldi de geçiyor bile, bu enflasyonist ortamda firmaların zam yapmaması gibi bir durum yok bugün yapmaz yarın yapar, 3-4 ayda bir firma mı değişeceksiniz ? Altyapınızı sağlayan, taahhütlü paket veren bir firma ile olabildiğince uzun taahhütlü paket yapın. 2-3 ay pahalı ödersiniz sonra diğer firmalar zam yapınca ucuzlamış olur.
Superonline fiber altyapısı yok. TT çok pahalı ne yapayım ?

CryCasher komik olan nedir?

Superonline fiber altyapısı yok. TT çok pahalı ne yapayım?

TT şu an çok pahalı bunda 3-4 ay sonra bütün firmalar zammı sapladığı zaman uygun kalmış olacak. Sonra firmalar yıl sonu bir zam daha sapladıkları zaman TT daha uygun olmuş olacak. Taahhüt firma kadar tüketiciyi de koruyan bir sözleşmedir. Yazın TurkNet 180₺ iken ben 210₺ ile taahhüt yaptım şu an 35 Mbps paketi en uygun 280₺'ye alabiliyorsun taahhütsüz olarak ama ben 14 ay daha 210₺ ödeyeceğim örneğin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı