Netspeed GeForce NOW'da çok kötü performans gösteriyor

Baran0141

Hectopat
Yer
Nordland
Netspeed abonesiyim. 24 Mbps 6 upload hız alıyorum. GeForce NOW oynarken, dakikada bir istikrarsız bağlantı hatası veriyor. Paket ve kare kaybı oranları çok yüksek. Bu hatayı 12 Mbps Türk Telekom abonesiyken hiç yaşamadım. Netspeed'e geçtiğimde yaşadım ve aşırı sinir bozucu bir olay. Sadece bu durumu yaşamıyorum. Disney+ gibi platformlara VPN'siz giremiyorum. Kısacası yurt dışı bağlantılarında bir sorun var. Ne yapmam lazım?

Ara sor.

Yurt dışı çıkışlarını kontrol etmek gerekiyor ancak hızın yükselmesi ile hattın kalitesi düşmüş olabilir.

Yurt dışı çıkışlarını kontrol etmek gerekiyor ancak hızın yükselmesi ile hattın kalitesi düşmüş olabilir.

Çıkışları nasıl kontrol edeceğim. Hattın kalitesiyle alakası olduğunu düşünmüyorum. Disney+ ve çoğu VPN servisi çalışmıyor.

Kardeşim sorun çözümü basit internet servis sağlıyıcısı değiştirmek neden mi?
Netspeed Türk Telekom peering kullanıyor ve gameplus Superonline sunucusunuda barınıyor TT'den sola geçerken ani ping artışları gormek mümkün ondan dolayı Millenicom Superonline Kablonet Vodafone firmaları tercih etmen gerekiyor. Önerim Millenicom ve Superonline olacaktır.
Eğer ki yurtdışındaki NVIDIA GeForce NOW bağlanıyorsanda Netspeed yurt dışı cıkışları yok extra peering sadece TT'den cıktı bu da yetersiz kalıyor yurt dışı cıkışlı peeringe sahip olanlar Türk Telekom Millenicom GIBIRNet Superonline gibi firmalardır.

Yurt dışı GFN oynuyorum. Comnet'in yurt dışı çıkışı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
GIBIRNet ve Millenicom arasında hangisi daha iyi. Artıları ve eksileri neler?

Sırf GeForce NOW için ise oncelikle 24Mbps ve + bir internetiniz olacak. Şehriniz İstanbul'a 4-5 saat ise ve Ankara'ya 3-4 saatlik mesafeniz var ise İstanbul ve Ankara pinginizin bana benzer olacağını düşünüyorum. Yurt dışı cıkışları da bakın benzer diyorum %100 aynısı olamaz imkansız da.
Bir de GIBIRNet yurt dışı cıkışı mevcut onu da tercih edebilirsiniz Millenicom'da.
Konu açınız GIBIRNet ve Millenicom kullanıcılarından da bilgi alınız. (Technopat'tan ISS önerisi.)

Şehir neresi? Altyapı testi yapar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Şehrim İstanbul Anadolu. Altyapı sorgulamada ADSL çıkıyor. Ama VDSL2 kullanıcısıyım. Max olarak 24 Mbps destekliyor altyapım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…