Netspeed GeForce NOW'da çok kötü performans gösteriyor

Şehrim İstanbul Anadolu. Altyapı sorgulamada ADSL çıkıyor. Ama VDSL2 kullanıcısıyım. Max olarak 24 Mbps destekliyor altyapım.

İstanbul ise sevindim güzel.
Benden düşük ping alabilirsiniz bence herkes memnun mağdur kalacak diye bir şey yok deneyin beğenmeseniz iptal edin. Mümkünse bizlerden orneğin test istemek zaten saçma olur cunku kimse aynı pingi alamıyor hızı da.
Tek çözüm bolgenizde oturup Millenicom GIBIRNet müşterisi aramak bulamazsanız da siz deneyin.
Millenicom'dan memnunum ama 2016'dan beri.

Netspeed kullanırken GFN'da bende de takılmalar oluyordu ara ara. TurkNet'e geçtim sıfır paket kaybı ve kalite düşüşü. Cam gibi oynuyorum.

Bende Netspeed kullanırken arkadaş dedi de GFN yükledim hocam 1080p yerine 480p kasa kasa oynatıyordu 1K paket kaybı vardı ama Millenicom'da denedik 24 Mbps'de 1080p cam gibi goruntu sunduydu. İhtiyacım yok ama test amaclı gormuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:

GeForce NOW kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız sorun yaşadanızmı.

GeForce NOW kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız sorun yaşadanızmı.

Arkadaş da geçecekti Millenicom'a onun isteği üzerine geçtim bayağı onceki testi sizlere atayım.

NetSpeed ping konusunda hiç iyi bir firma değil. Özellike bu tip kullanımlarda sizi çok üzecektir. Twitch yayını açıyordum bazen. Bitrate azalmalarından görüntü piksel piksel olur, kare kaybı yaşardım. Hiç güzel değildi. TürkNet geçtikten sonra tüm problemlerim çözülmüştü. NetSpeed daha çok internet olsun da nasıl olursa olsun kafasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…