Netspeed Google DNS ile Discord açılmıyor

valerion

Hectopat
Daha fazla  
Yasağın ilk geldiği günden beri kullanıyordum bu şekilde ama bugün uyandığımda Discord'a giremediğimi fark ettim. Başka Netspeed kullanıcıları var mı bir şey mi değişti?

Yasağın ilk geldiği günden beri kullanıyordum bu şekilde ama bugün uyandığımda Discord'a giremediğimi fark ettim. Başka Netspeed kullanıcıları var mı bir şey mi değişti?
Evet haklısın. Bugün gerçekleşmiş. Düne kadar açılıyordu her şey.

Az önce Netspeed müşteri hizmetleri ile konuştum ve evet bugün engellenmiş DNS erişimi. Artık Netspeed kullanmam için bir sebep kalmadı :D.
DPI koymuşlar. DoH belki durumu çözebilir. UDP53 Port Yanıtı kontrol ediyorlar.

Windows üzerinden 1.1.1.1 DoH ile dener misin?

PC'ye uzağım.

DPI koymuşlar. DoH belki durumu çözebilir. UDP53 Port Yanıtı kontrol ediyorlar.

Windows üzerinden 1.1.1.1 DoH ile dener misin?

PC'ye uzağım.
Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sadece DNS değiştirebiliyorum. 1.1.1.1 1.0.0.1 denemiştim o da olmamıştı. PC de olduğunuz bir zaman deneyip bilgilendirebilir misiniz?

Ben de farkettim, quad9 kullanıyordum support ile görüşme sonrasında encrypt yaparak kullanabileceğimi söyledi.

Kısacası şu anda tüm DNS bağlantıları ilk layer için engellenmiş durumda. Ancak ilk layer sonrası değiştirme yapabiliyorsun. Yani örneğin sisteminde default DNS yapıp ardından browser üzerinde dns seçebiliyorsun. Üstte söylediğimi de henüz kurmaya çalışıyorum. Çalışırsa detaylarını buradan yazarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı