Ben Bağcılar'dayım ve Netspeed kullanıyoruz
Yaklaşık bir aydır Netpeed kullanıyoruz. Ben Netspeed'i ilk defa bir buçuk ay önce duymuştum. Hatta bir buçuk ay önce ben de şu konuyu açmıştım:
Arkadaşlar, evimize internet bağlatmayı düşünüyoruz. Hafta içi her gün saat 9-15 arası Zoom'dan üniversite dersleri olacak (ilk dönem uzaktan olacakmış ikinci dönem belli değil). Bu da bayağı bir internet gerektiriyor. Ayrıca evde 3 telefon ve 1 laptop var. Oyun oynamıyorum. Sadece film, video...
Biz online eğitim için bağlattık. 2 laptop 3 telefon bağlanıyor internete. Şuana kadar bir sorun çıkmadı. Eylül ayında ayın ortalarında bağlattığımız için 29₺ falan ödedik. Ama bundan sonra 35 Mbps'ye 76₺ ödeyeceğiz. Eğer 100 Gb'den az kullanırsak 63₺ ama biz şimdiden 100 Gb'yi aştığımız için 76₺ ödeyeceğiz. Hem taahhütsüz hem de uygun fiyatlı. Okullar tekrar açılınca internete ihtiyacımız kalmazsa istediğimiz zaman ayrılabiliriz.
Son olarak A2P3S9 referans kodunu kullanarak 1 yıl boyunca faturanıza her ay 5₺ indirim yaptırabilirsiniz. Kodu müşteri hizmetlerine söylemeniz yeterli olacaktır.