Netspeed Hat değerleri

Slm hocam bu vermiş olduğunuz programi nasıl kullanacağımızı yazmışsınız lakin nasıl analiz ediliyor çıkan sonuç onuda anlatır iseniz sevinirim bende netspeed kullanicisiyim akşam eve geçtiğim zaman bu testi yapmak istiyorum bakalım sonuçlar nasıl çıkacak

Daha dün geçtim bu İSS'ye eğer dediğiniz gibi olursa hayatımdaki tüm şansı kullanmış olurum
+1 bende bekliyorum hocam mümkünse
40 dakika csgo rekabetçi oynadım dün ilk cs girdiğimde dediğim gibi packet loss sorunu vardı ama aynı gün gece girdim sıkıntı yoktu şuan gene girdim gene sıkıntı yok scoreboardda 45 +graph 50-55 arası dolanıyor. Ara sıra 60'a çıktığını gördüm. Onun dışında merak gidermek için oyundayken speedtest yaptım telefondan ping o sırada 1k lara çıktı test bitince gene 50-60'a düştü.

Son düzenleme:
Bizim Facebook Netspeed grubuna gelirsen zaten aylardır eleştirdiğimizi görürsün. Sorunu uzun zamandır çözemediler zaten. Çözmemek içinde kullanıcıya attılar suçu ve artık çok abone kaybedince o cihazları elden geçirme durumunda kalıyorlar. Dün gece, bu gece ve yarın gece sorunları düzeltmezlerse gruba gelen kimseye Netspeed önerisinde bulunmayacağız.

Gruba nasıl girebilirim ?

Facebook aramada Netspeed Kullanıcıları ve Yardımlaşma olarak yazarsan çıkar.
Katıldım ben

merhaba testleri yaptım sonuclar nasıl acaba yardımcı olurmusun analiz konusunda?

Son düzenleme:
Katıldım ben

merhaba testleri yaptım sonuclar nasıl acaba yardımcı olurmusun analiz konusunda?

Eki Görüntüle 454712

Eki Görüntüle 454713

Eki Görüntüle 454714

Eki Görüntüle 454715
Hocam sizde de deli gibi paket kaybı var. %27-30'larda hem de. Kronik değil diyen @oduncu_yılmaz arkadaş ne içiyor ben de istiyorum ondan. Daha kaç kişinin ekran görüntüsü paylaşması lazım yani bu sorunun neredeyse bütün Netspeed kullanıcılarında olduğunu ve bunun bu sorunu "kronik" bir sorun yaptığını kabul etmesi için. Netspeed'in kendisi bile kabul etmiş artık bu durumu, Facebook grubundaki post kaynaktır.

Neyse. Facebook grubuna katıldım ve postu gördüm admin tarafından paylaşılan. @Cleante'nin de dediği gibi. En azından sorunun büyüklüğünün farkına varmışlar ve kullanıcılardan geri bildirim istemişler çözmek için. 1 senedir devam ediyor sorun, 1 sene sonra akılları başlarına gelmiş. Geç olsun da güç olmasın diyelim. Halbuki ben 1 sene önce bu zamanlarda şu an bu kadar kullancıdan topladıklarından daha fazla ve daha doğru geri bildirimi tek başıma sağlamıştım onlara. Neyse, bu da bir gelişmedir, en azından farkına varmışlar. 10 güne çözeceğiz demişler. Sorun çok açık net belli. Gayrettepe (İstanbul) ve Ulus (Ankara) hop noktalarındaki BNG ve SSG cihazları doğru konfigüre edilmemiş. Eğer gerçekten çözmek isterlerse çözebilirler fakat bu maliyeti yüksek bir işlemdir, bunu da unutmamak lazım. Dedikleri gibi bir 10 gün falan süre verin bakalım, sorun çözüldüğünde yine bir sticky post atarız demişler. Ben de takip ediyorum. Çözüldükten sonra da PingPlotter'dan ekran görüntülerini paylaşırsanız beraber bakarız gerçekten çözülmüşmü diye.

Son düzenleme:

Bunlarda benden gelsin netspeed pingplotter değerleri, aşırı derece oyunlarda packet loss yaşıyorum birde şöyle birşey var gece 3 4 ten sonra oyunlar paket kaybı yaşanmıyor ilginç bir şekilde .

Dosya Ekleri

• btk.jpg
    126 KB · Görüntüleme: 46
  • google.jpg
    175,2 KB · Görüntüleme: 47
  • lux.jpg
    184,5 KB · Görüntüleme: 41
  • twitch.jpg
    181,8 KB · Görüntüleme: 48
  • twitter.jpg
    180,3 KB · Görüntüleme: 40
Sizde de var hocam ciddi derecede. Facebook grubunu inceliyorum bir süredir, şikayet ciddi anlamda artmış, çok fazla yakınan olmuş. SMS atmışlar düzelteceğiz diye. Birkaç gün istemişler. Yapılacak tek şey beklemek şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…