Netspeed hız düşme problemi için ne yapılmalı?

Eklerle ilgili olduğunu zannetmiyorum ama detaylı anlatabilirseniz deneyebilirim.

Ek Boncuğu Yak 1 Konnektör ( 1Kt 100 Lü ( Ürün Adınıza Faturalı ) Fiyatları ve Özellikleri bundan alacaksınız elektrik elektronikçilerde satılır sonra
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki gibi uygulayacaksınız.

Ekstra olarak ankastre kutusundaki reglet i iptal edip direk yak 1 ile bağlarsanız daha iyi hat değerleri aldığınızı göreceksiniz.

Bu arada fazladan alın çünkü bazen tam oturmadığı zaman bir daha basmanız gerekebilir.

Son düzenleme:
ankastre kutusu mevcut değil direkten kablo geliyor büyük ihtimalle bağlama yapmaya çalışırsam 3 evin interneti birden gidecek bu konuda pek profesyonel değilim

Ankastre kutusu mevcut değil direkten kablo geliyor büyük ihtimalle bağlama yapmaya çalışırsam 3 evin interneti birden gidecek bu konuda pek profesyonel değilim.

Diğer kabloları çok ellemez iseniz bir şey olacağını sanmam.

Oradaki kablo düzeni gözlerimi yaşarttı cidden. :')

@Ozz2018 @Çağrı SANSAR

Yok benim yüzüm gülmeyecek bu internet işinden Bugün uzun bir süre sonra yine gitti internet.

Netspeed i aradim hemen, oradaki görevli hat değerlerimin çok yüksek olduğunu ve netspeed i aktifleştirdiğim günden bu yana hiç kopma yaşamadığımı iletti. Sorunun Modem kaynaklı olduğunu söyledi.

Timeout gibi bir şey söyledi yani modem belli bir süre ısındıktan sonra kendini resetlemiyor fakat sinyali kesiyor dedi. Uzun süreler çalıştığı için böyle bir şey yapıyormuş. İyi de benim arkadaşların modemi benimkinden kat kat daha kalitesiz ve adamlar günlerce net sıkıntısı yaşamıyor Haliyle reset atmadan internetin gelmeyeceğini de belirtti.

DHCP: Etkin gibi bir yer var acaba bunu mu kapatmalıyım?
Adres Kiralama Süresi 1440 dk o da 24 saat yani bilemedim bundan dolayı mı yapıyor.

Yarın Modem teknik servisini arayacağım, modem arayüzünde böyle bir şey var mi bilmiyorum varsa kapatmaya çalışacağım.
İşin ilginç yanı internet gittiği gibi adaptöre ve modeme dokundum, çok çok az bir ısınma var yani baya az. Bundan daha yüksek sıcaklıkta çalışan modemlerim olmuştu.

Modem son firmware ile çalışıyor dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…