Evet. Birkaç defa daha yaşadım ama 5-10 dakika geçmeden düzeliyor. Benim için sıkıntı yok.Olaydan sonra tekrar hız düşmesi yaşadınız mı?
Akşam saatlerinde mi oluştu? Yerleşim kalabalık mı? Ben de bağlatmayı düşünüyorum. Tüm yorumlara bakıyorum.Evet. Birkaç defa daha yaşadım ama 5-10 dakika geçmeden düzeliyor. Benim için sıkıntı yok.
Evet, sadece akşam saatlerinde.Akşam saatlerinde mi oluştu? Yerleşim kalabalık mı? Ben de bağlatmayı düşünüyorum. Tüm yorumlara bakıyorum.
Son soru olarak; saha dolabına uzaklığınız kaç metre?Evet, sadece akşam saatlerinde.
Facebook'tan hızımı sorgulatmıştım. Mesafe 50 Metre yazıyorSon soru olarak; saha dolabına uzaklığınız kaç metre?
O kablo değişimi için siz bir talepte bulundunuz mu?Bende TurkNet aboneliği ve Türk Telekom aboneliği var. İkisi de sorunsuz, canavar. Şans yok sizde. Bir ara Türk Telekom kesilip duruyordu. Bina ile santral arasındaki kablo eskimiş meğerse. Değiştirince canavar oldu.
Muhtemelen bulunmuşturO kablo değişimi için siz bir talepte bulundunuz mu?
Hem de 2 sene boyunca.O kablo değişimi için siz bir talepte bulundunuz mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.