Netspeed ilgilenmiyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU
Arkadaşlar merhaba. Belki bu konu artık bu firmaya bir darbe indirir diye bunları yazıyorum. Yaklaşık 6-7 aylık Netspeed kullanıcısıyım. İlk başta her şey iyiydi. Hız güzeldi kesinti yoktu müşteri temsilcisine anında bağlanıyordum ta ki şu son 1 aya kadar. Bu bir ayda internetim abartsıız 10-15 kere kesildi ve ne bir mesaj atıldı ne de bir bilgilendirme yazıldı. Hızım 100 Mbps olmasına rağmen 75 anca çıkıyor. Müşteri temsilcisine bağlanılmıyor. Artık yeter. Bunlar hala nasıl servis verebiliyor. Bu utanmazlar hala nasıl iş yapıyor. Bu konuyu çözmem için ne yapmam lazım soruyorum size? Bunlar ne zaman akıllanacak bu iş bilmezler ne zaman bu işi yapmaktan vazgeçecek. Sorun yaşayan herkesi bu foruma bekliyorum. Herkes sorununu yazsa konu çığ gibi büyür. Biz yandık yeni internet bağlatacaklar yanmasın.

Selam dostum. Bende 2018'den beri Netspeed kullanıyorum toplam 3 tane ev değiştirdim hepsinde memnundum.

Son 1-2 aydır benim de internetim kesilmeye başladı geceleri özellikle. Arıyordum bazen düzeliyordu bazen de çalışma vs diyorlardı. Yine bir gece kesildi ve hiç aramakla vs uğraşadım. Sabah 7 gibi gelmişti internet.

O gün aradım kendilerini ve dedim ki bakınız internetim sürekli kesiliyor ve ben sürekli sizi arıyorum. Gece yine kesildi ve uğraşmak dahi istemedim diye belirttim. Gelip internete bakıyor musunuz ne yapıyorsunuz beni ilgilendirmez ben çok uzun süredir kullanıyorum çokta memnundum ancak son dönemde işin içinden çıkılmaz hale geldi dedim. Ben yazılımla ilgileniyorum evden çalışıyorum internetim kesilince işimi yapamıyorum dedim.

Ya gelip bakarsınız bir şey yaparsınız yoksa 1 kere daha kesilirse direkt çıkacağım dedim. O zamandan beri kesilme olmadı. 1 ay oluyor.

Not: Gelip giden vs olmadı kadın bir şeyler yaptım vs dedi internet gitti geldi tek yapılan bu ancak.

Selam dostum. Bende 2018'den beri Netspeed kullanıyorum toplam 3 tane ev değiştirdim hepsinde memnundum.

Son 1-2 aydır benim de internetim kesilmeye başladı geceleri özellikle. Arıyordum bazen düzeliyordu bazen de çalışma vs diyorlardı. Yine bir gece kesildi ve hiç aramakla vs uğraşadım. Sabah 7 gibi gelmişti internet.

O gün aradım kendilerini ve dedim ki bakınız internetim sürekli kesiliyor ve ben sürekli sizi arıyorum. Gece yine kesildi ve uğraşmak dahi istemedim diye belirttim. Gelip internete bakıyor musunuz ne yapıyorsunuz beni ilgilendirmez ben çok uzun süredir kullanıyorum çok da memnundum ancak son dönemde işin içinden çıkılmaz hale geldi dedim. Ben yazılımla ilgileniyorum evden çalışıyorum internetim kesilince işimi yapamıyorum dedim.

Ya gelip bakarsınız bir şey yaparsınız yoksa 1 kere daha kesilirse direkt çıkacağım dedim. O zamandan beri kesilme olmadı. 1 ay oluyor.

Not: Gelip giden vs olmadı kadın bir şeyler yaptım vs dedi internet gitti geldi tek yapılan bu ancak.

Çok saçma. Ben müşteri temsilcisine bile bağlanamıyorum. Açan yok. İşlerini yapmıyorlar. Başka sağlayıcıya geçsem otomatik olarak bu internetim iptal olur mu sizce. 3 kuruş fazla vereyim kafam rahat olsun.

Çok saçma. Ben müşteri temsilcisine bile bağlanamıyorum. Açan yok. İşlerini yapmıyorlar. Başka sağlayıcıya geçsem otomatik olarak bu internetim iptal olur mu sizce. 3 kuruş fazla vereyim kafam rahat olsun.
Direkt başkasına bağlatabilirsiniz diye biliyorum. En azından onları arayıp çıkış yapmak istiyorum derseniz de gün içinde hallediyorlar. Benim kendilerine ulaşmam 2 dakika dahi sürmüyor saat farketmeksizin. Ancak yakın arkadaşım 15-20 dakika arıyor yine ulaşamıyor. Çok garip.

Direkt başkasına bağlatabilirsiniz diye biliyorum. En azından onları arayıp çıkış yapmak istiyorum derseniz de gün içinde hallediyorlar. Benim kendilerine ulaşmam 2 dakika dahi sürmüyor saat fark etmeksizin. Ancak yakın arkadaşım 15-20 dakika arıyor yine ulaşamıyor. Çok garip.

Bu bile kalitesizliğin delili. Muhtemelen çok arayan ya da sorun çıkartan numaraları engelliyorlar bir şekilde.

Arkadaşlar uzak durun bu firmadan. Arıyorum açmıyorlar yeni müşteri bölümüne bağlanıyorum anında açıyorlar. Ben artık yıldım TurkNet'e geçiyorum.

Evet an itibarıyla yeni müşteri hizmetlerindeki kadını 4-5 kere aradım ve her defasında aynı sonucu aldım kararlılığımı belirttim. En sonunda beni birine bağladı. Konuştuğum kişi ise net bir şey demedi yine. Ve yardımcı olamadı. Eğer ulaşamıyorsanız dediğim gibi yapın arkadaşlar. Yeni kullanıcı bölümüne bağlanın ve sizi birine bağlamadan vazgeçmeyin eninde sonunda bağlıyorlar. Ben dediğim gibi kararımı verdim başka bir sağlayıcıya geçiyorum. Netspeed de kalanlara Allah sabır versin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı