Ben bugün geçiş talebimi verdim. Adresime Gigafiber gelene kadar Netspeed abonesi olacağım. 1-2 günde geçiş işlemi tamamlanıyor. Yani müşteri hizmetleri yarın aranırsınız modem sinyal değişikliği yapılıp geçişiniz tamamlanır dediler.
"Ne kadar bir süre internetsiz kalırım?" soruma ise:
"Genelde geçiş işlemi hemen tamamlanıyor ama biz yine de 30-45 dakika internetsiz kalabilirsiniz diyelim." dediler. En fazla bu kadar süre internetsiz kalabilirsiniz dediler..
Netspeed'te kampanya yapmış. Diğer operatörlerden geçişte bağlantı ücreti yok ve 6 ay boyunca 50 TL indirim veriyor + referans kodun varsa ayrıyeten 1 sene boyunca faturana extra 20 TL indirim alıyorsun. Bence çok güzel kampanya!
Hocam ben geçmek istiyorum şuan MİLLENİCOM kullanıyorum çok kopma oluyor ve müşteri hizmetlerine bağlanmak imkansız , 220₺ ödüyorum oda ,35mbps şimdi buna kod ile geçiş yapsam kaç para ödeyeceğim
Hocam ben geçmek istiyorum şuan MİLLENİCOM kullanıyorum çok kopma oluyor ve müşteri hizmetlerine bağlanmak imkansız , 220₺ ödüyorum oda ,35mbps şimdi buna kod ile geçiş yapsam kaç para ödeyeceğim