Netspeed internet alınır mı?

Arda_Tasdemir

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu anda Kablonet internet kullanıyorum fakat değiştirmeye karar verdim. Netspeed diye bir marka buldum, güzel bir şeye benziyor. Sizce alınır mı?

Fiyat/Performans: Genelde büyük sağlayıcılara göre biraz daha uygun fiyatlı paketler sunuyor.

Altyapı: Kendi altyapısı yok, Türk Telekom’un altyapısını kullanıyor. Yani bulunduğun bölgede TT’nin altyapısı iyiyse Netspeed de sorunsuz çalışır, kötüyse fark yaratmaz.

Müşteri Hizmetleri: Kullananların yorumlarına göre müşteri hizmetleri büyük firmalara kıyasla daha hızlı ve ilgili.

Taahhütsüzlük: En büyük artılarından biri taahhütsüz paketler sunması. Yani sıkıldığında ya da sorun yaşadığında kolayca iptal edebiliyorsun.

Kısacası, altyapın iyiyse ve taahhütsüz, uygun fiyatlı internet istiyorsan Netspeed mantıklı bir tercih olabilir. Ama bölgenin altyapısı kötüyse, Netspeed alsan da fark yaşamazsın.

Hepsinin alt yapısı TT olduğu için hızı etken edecek bir şey diyemiyorum ama alınan hizmet olarak çoğu altfirmadan iyi olduğu söyleniyor :)

Merhaba. Şu anda Kablonet internet kullanıyorum fakat değiştirmeye karar verdim. Netspeed diye bir marka buldum, güzel bir şeye benziyor. Sizce alınır mı?

En son sorun vardı dostum. O yüzden önermem. Bence memnunsanız devam edin.

Kablonet'i düşmanıma önermem. Haftada en az 2 kere internet kesintisi oluyor 2 saat falan.

TT altyapısı üzerinden mi yoksa Kablonet altyapısı üzerinden mi hizmet alıyorsun? Belki altyapı kaynaklı sorun vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı