Netspeed internet bilgisayardaki bazı sitelerde yavaş

Son bakımdan sonra bırakın bazı sitelere girmeyi, abartmıyorum her gün en az 2 saat kesinti yaşıyorum. Pingim asla sabit değil, internet paketim 200 Mbps, 5 aydır bu hızda alırken bakımdan sonra 120'nin üzerini göremiyorum asla. Müşteri hizmetlerine ulaşmak eskiden maksimum 5 dakika sürerken artık imkansız.

Evet, dün yarım saat sonra anca açtılar eskiden direk açıyorlardı.

Ben bugün itibariyle ISS değiştirdim ve anında bütün sorunlar çözüldü. Değiştirin, düzeltecek olsalar çoktan düzeltmişlerdi.

Aynı sorun bende de mevcut. Sorunu çözebildiniz mi?
Benim sıkıntı adaptörde imiş kablo ile bağlayınca sorunum çözüldü. Netspeed ile alakalı şu an için bir sorun yok.

Benim sıkıntı adaptörde imiş kablo ile bağlayınca sorunum çözüldü. Netspeed ile alakalı şu an için bir sorun yok.

Belirli oyunlarda ve sitelerde oluyor hocam normalde bir şey yok zaten.

TurkNet'e geçin sorunlardan kurtulun arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed son haftada çok sikayet almakta. Muhtemelen hatlarında Türk Telekom ile ilgili bir anlaşmazlık var

Netspeed son haftada çok sikayet almakta. Muhtemelen hatlarında Türk Telekom ile ilgili bir anlaşmazlık var

Türk Telekom'la alakası yok. Geçenlerde bir bakım çalışması olduğunu söylediler artık nasıl baktılarsa haftalardır arızalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…