Yunus İnanç
Kilopat
anladım türknet altyapı sorgulama yaptığında 75mbps mi yazıyor bence ya netspeed paket yükselt ya da türknet geç derim adsl çok eski teknoloji
anladım türknet altyapı sorgulama yaptığında 75mbps mi yazıyor bence ya netspeed paket yükselt ya da türknet geç derim adsl çok eski teknoloji
aslında vdsl olması bile yeterlianladım türknet altyapı sorgulama yaptığında 75mbps mi yazıyor bence ya netspeed paket yükselt ya da türknet geç derim adsl çok eski teknoloji
Anladım TurkNet altyapı sorgulama yaptığında 75Mbps mi yazıyor bence ya NetSpeed paket yükselt ya da TurkNet geç derim ADSL çok eski teknoloji.
Aynen fiber zaten çoğu yerde nadir eski binalarda da çok yokaslında vdsl olması bile yeterli![]()
Çok iyi olur 10 lira daha fazla ver 35 kullan vdsl de ping sorunu da olmazEvet yakında buna geçmeyi düşünüyorum.
![]()
Netspeed - Limitsiz Mutluluk
Speedmax Avantaj Kampanyası - Taahhütsüz, Limitsiz, Fiber İnternet, ADSL, Yalın ADSL ve Evde İnternet Tarifeleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.netspeed.com.tr
Umarım bu sefer adam akıllı çözerler olayı.Bakım çalışması var, duyurular kısmında gözüküyor. Eki Görüntüle 1179470
Bende de var kopma. Orduda var kopma ve hala gelmedi. Ondan önce sürekli kesiliyordu.
Dış hatla alakası nedir? Aynı kabloları Türk Telekomda bundan daha eski altyapıda kullandım. Hiçbir şekilde kesilme olmadı. 24 gün aralıksız DSL süresi gördüğümü biliyorum.Dış hatda sıkıntı vardır kesin telefoncular kontrol etmeli bir ara bende oldu düzeltiler. 10 gün sonra 2019 da
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.