Y Yunus İnanç Kilopat Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 19 3 Ekim 2021 #21 METANİC dedi: 76TL. Genişletmek için tıkla... anladım türknet altyapı sorgulama yaptığında 75mbps mi yazıyor bence ya netspeed paket yükselt ya da türknet geç derim adsl çok eski teknoloji
METANİC dedi: 76TL. Genişletmek için tıkla... anladım türknet altyapı sorgulama yaptığında 75mbps mi yazıyor bence ya netspeed paket yükselt ya da türknet geç derim adsl çok eski teknoloji
FatiHkıyak Kilopat Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 256 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Sistem Özellikleri ✓ Sapphire RX 7900 XTX Nitro+ Vapor X 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı ✓ AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci ✓ Asrock X670E Steel Legend AMD AM5 DDR5 ATX Anakar ✓ Samsung 990 PRO 1 TB M.2 SSD ✓ Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 Rem ✓ Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB ACFRE00145A İşlemci Sıvı Soğutucu ✓ MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply ✓ Gigabyte M27F 27 Mönitör ✓Raijintek ZOFOS Ultra EBB/E-ATX Mesh Kasa Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 3 Ekim 2021 #22 Yunus İnanç dedi: anladım türknet altyapı sorgulama yaptığında 75mbps mi yazıyor bence ya netspeed paket yükselt ya da türknet geç derim adsl çok eski teknoloji Genişletmek için tıkla... aslında vdsl olması bile yeterli
Yunus İnanç dedi: anladım türknet altyapı sorgulama yaptığında 75mbps mi yazıyor bence ya netspeed paket yükselt ya da türknet geç derim adsl çok eski teknoloji Genişletmek için tıkla... aslında vdsl olması bile yeterli
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 3 Ekim 2021 #23 Yunus İnanç dedi: Anladım TurkNet altyapı sorgulama yaptığında 75Mbps mi yazıyor bence ya NetSpeed paket yükselt ya da TurkNet geç derim ADSL çok eski teknoloji. Genişletmek için tıkla... Evet yakında buna geçmeyi düşünüyorum. Netspeed - Limitsiz Mutluluk Speedmax Avantaj Kampanyası - Taahhütsüz, Limitsiz, Fiber İnternet, ADSL, Yalın ADSL ve Evde İnternet Tarifeleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde. netspeed.com.tr
Yunus İnanç dedi: Anladım TurkNet altyapı sorgulama yaptığında 75Mbps mi yazıyor bence ya NetSpeed paket yükselt ya da TurkNet geç derim ADSL çok eski teknoloji. Genişletmek için tıkla... Evet yakında buna geçmeyi düşünüyorum. Netspeed - Limitsiz Mutluluk Speedmax Avantaj Kampanyası - Taahhütsüz, Limitsiz, Fiber İnternet, ADSL, Yalın ADSL ve Evde İnternet Tarifeleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde. netspeed.com.tr
Y Yunus İnanç Kilopat Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 19 3 Ekim 2021 #24 FatiHkıyak dedi: aslında vdsl olması bile yeterli Genişletmek için tıkla... Aynen fiber zaten çoğu yerde nadir eski binalarda da çok yok METANİC dedi: Evet yakında buna geçmeyi düşünüyorum. Netspeed - Limitsiz Mutluluk Speedmax Avantaj Kampanyası - Taahhütsüz, Limitsiz, Fiber İnternet, ADSL, Yalın ADSL ve Evde İnternet Tarifeleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde. netspeed.com.tr Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur 10 lira daha fazla ver 35 kullan vdsl de ping sorunu da olmaz
FatiHkıyak dedi: aslında vdsl olması bile yeterli Genişletmek için tıkla... Aynen fiber zaten çoğu yerde nadir eski binalarda da çok yok METANİC dedi: Evet yakında buna geçmeyi düşünüyorum. Netspeed - Limitsiz Mutluluk Speedmax Avantaj Kampanyası - Taahhütsüz, Limitsiz, Fiber İnternet, ADSL, Yalın ADSL ve Evde İnternet Tarifeleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde. netspeed.com.tr Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur 10 lira daha fazla ver 35 kullan vdsl de ping sorunu da olmaz
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.096 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #25 Halil1905 dedi: Bakım çalışması var, duyurular kısmında gözüküyor. Eki Görüntüle 1179470 Genişletmek için tıkla... Umarım bu sefer adam akıllı çözerler olayı.
Halil1905 dedi: Bakım çalışması var, duyurular kısmında gözüküyor. Eki Görüntüle 1179470 Genişletmek için tıkla... Umarım bu sefer adam akıllı çözerler olayı.
KaanW Decapat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 195 3 Ekim 2021 #26 Bendede internet kesiliyor desteğe yazdım düzeltiler, 2 gün sonra gene aynı.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.935 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 3 Ekim 2021 #27 Bende de var kopma. Orduda var kopma ve hala gelmedi. Ondan önce sürekli kesiliyordu.
FatiHkıyak Kilopat Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 256 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Sistem Özellikleri ✓ Sapphire RX 7900 XTX Nitro+ Vapor X 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı ✓ AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci ✓ Asrock X670E Steel Legend AMD AM5 DDR5 ATX Anakar ✓ Samsung 990 PRO 1 TB M.2 SSD ✓ Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 Rem ✓ Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB ACFRE00145A İşlemci Sıvı Soğutucu ✓ MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply ✓ Gigabyte M27F 27 Mönitör ✓Raijintek ZOFOS Ultra EBB/E-ATX Mesh Kasa Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 3 Ekim 2021 #28 EkmekArasiHDD dedi: Bende de var kopma. Orduda var kopma ve hala gelmedi. Ondan önce sürekli kesiliyordu. Genişletmek için tıkla... Dış hatda sıkıntı vardır kesin telefoncular kontrol etmeli bir ara bende oldu düzeltiler. 10 gün sonra 2019 da
EkmekArasiHDD dedi: Bende de var kopma. Orduda var kopma ve hala gelmedi. Ondan önce sürekli kesiliyordu. Genişletmek için tıkla... Dış hatda sıkıntı vardır kesin telefoncular kontrol etmeli bir ara bende oldu düzeltiler. 10 gün sonra 2019 da
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.935 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 4 Ekim 2021 #29 FatiHkıyak dedi: Dış hatda sıkıntı vardır kesin telefoncular kontrol etmeli bir ara bende oldu düzeltiler. 10 gün sonra 2019 da Genişletmek için tıkla... Dış hatla alakası nedir? Aynı kabloları Türk Telekomda bundan daha eski altyapıda kullandım. Hiçbir şekilde kesilme olmadı. 24 gün aralıksız DSL süresi gördüğümü biliyorum.
FatiHkıyak dedi: Dış hatda sıkıntı vardır kesin telefoncular kontrol etmeli bir ara bende oldu düzeltiler. 10 gün sonra 2019 da Genişletmek için tıkla... Dış hatla alakası nedir? Aynı kabloları Türk Telekomda bundan daha eski altyapıda kullandım. Hiçbir şekilde kesilme olmadı. 24 gün aralıksız DSL süresi gördüğümü biliyorum.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 4 Ekim 2021 #30 İzmir de yaşıyorum bende de son zamanlarda kopmalar var senelerdir sorunsuz kullanıyorum ne oldu böyle anlamadım.
İzmir de yaşıyorum bende de son zamanlarda kopmalar var senelerdir sorunsuz kullanıyorum ne oldu böyle anlamadım.