Netspeed internet olması gereken hızı vermiyor

Katılım
8 Aralık 2019
Mesajlar
6
Öncelikle merhaba, Netspeed kullanıcısıyım ve internetim yaklaşık bir aydır problemli direkt konuya geçecek olursam modeme fazla cihaz bağlı olmamasına rağmen bunun yanında sinyalin güçlü olmasına rağmen internet hızımda problem yaşıyorum. Şirketle irtibata geçtim lakin bir şey yapmadıklarını dile getirdiler. Modemde bir problem olup olmadığını bilmiyorum ama modemi resetlediğimde ilk anda hız değerlerim normale dönüyor. 35 MB indirme 10 MB yükleme lakin aradan on dakika geçtiğinde direkt düşüyor fotoğraf bırakıyorum. Bunun sebebi nedir veya ne olabilir yardımcı olur musunuz? Modemin değerlerini aşağıya bırakıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • g.png
    g.png
    50,1 KB · Görüntüleme: 37
  • ocr.jpg
    ocr.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 34
İç tesisatını yenilemeyi dene hat zayıflaman yüksek ama bazı TP-Link modemlerde hat zayıflamasını yüksek gösterebiliyor.
 
Netspeed bu aralar beni de üzdü bayağı. İyileştirma çalışması yaptılar 50'den 100e çıktı ping değerlerim 1 ay sonra arıza çalışması yaptılar 100'den 200e çıktı. Hala çözüm bekliyorum 2 ay oldu :D altyapımda sıkıntı yok diye Netspeed geçtim düzgün altyapıyı da iyileştirceğiz diyerek mahvettiler.
 
Son düzenleme:
Netspeed bu aralar beni de üzdü bayağı. İyileştirma çalışması yaptılar 50'den 100e çıktı ping değerlerim 1 ay sonra arıza çalışmaıs yaptılar 100'den 200e çıktı. Hala çözüm bekliyorum 2 ay oldu :D altyapımda sıkıntı yok diye Netspeed geçtim düzgün altyapıyı da iyileştirceğiz diyerek mahvettiler.

Gerçekten aynısı oldu, iki ay öncesinde her şey düzgündü şu an berbat bir halde. Muhtemelen farklı bir firmaya geçeceğim lakin düzgün bir tane bulamıyorum.
 
Gerçekten aynısı oldu, iki ay öncesinde her şey düzgündü şu an berbat bir halde. Muhtemelen farklı bir firmaya geçeceğim lakin düzgün bir tane bulamıyorum.
Bu saatten sonra farklı bir firmayada geçseniz bir çözüm zor. Sonuçta altyapıya veya porta ne yapıldıysa aynı şekilde duracak yerinde.

Anca Türk Telekom'a geçip taahaatütlü paket alıp yapılan hasarı düzetme şansınız olabilir. Diğer firmaları bir sorun olduğuna ikna etmek dahi çok zor. Alınan hız değerleri normalse bir sorun olduğunu kabul etmiyorlar. Yok kablo yu kontrol edin yok 3. bir modem getirin yok başka bir cihaz ile deneyin. Şikayetvar.com da detaylı yazı yazana kadar açtığım tüm destek talepleri kapatıldı herhangi bir sorun yok hattınızda deyip durdular. Sonunda arıza çalışması yapıldı da ne oldu daha da kötü oldu orası ayrı traji komedi :D

Zamanında 150 TL'ye 2 yıl tahaatüt almadık 90 TL'ye Netspeed'e geçtik şu anda Netspeed 320TL TT tahattüt 550 TL olmuş. :D
 

Geri
Yukarı