NetSpeed internet tavsiyesi

Makaleler
1
Daha fazla  
VDSL 75 veririm diyor, arkadaslar altyapı sorguladığım zaman da o kadar çıkıyor, sizin öneriniz var mı bir de hangi modemi almalıyım?
Ücret 95TL 100TL kurulum.

Son düzenleyen: Moderatör:
VDSL 75 veririm diyor, arkadaslar altyapı sorguladığım zaman da o kadar çıkıyor, sizin öneriniz var mı bir de hangi modemi almalıyım?
Ücret 95TL 100TL kurulum.
Biz de bir aydır Netspeed kullanıyoruz. Modem olarak Asus DSL-AC750 aldık. Sıfır fiyatı 400-500 civarında ama ben letgodan ikinci el 2,5 yıl garantili olanı 200₺'ye aldım. İsterseniz letgodan da alabilirsiniz.
Bir de kayıt esnasında müşteri hizmetlerine arkadaşını getir kampanyasında yararlanmak istiyorum deyip A2P3S9 referans kodunu söylerseniz 1 yıl boyunca faturanıza aylık 5₺ indirim yaptırabilirsiniz.

Hattın destekliyorsa tarifeyi satın alın. 75 Mbps hızında internet kullanacaksan Wi-Fi 5 destekli bir modem almalısın.

Tenda V300 300 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe iyi midir bu

Pahlı bir modem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…