NetSpeed internet tavsiyesi

Makaleler
1
Daha fazla  
VDSL 75 veririm diyor, arkadaslar altyapı sorguladığım zaman da o kadar çıkıyor, sizin öneriniz var mı bir de hangi modemi almalıyım?
Ücret 95TL 100TL kurulum.

Son düzenleyen: Moderatör:
VDSL 75 veririm diyor, arkadaslar altyapı sorguladığım zaman da o kadar çıkıyor, sizin öneriniz var mı bir de hangi modemi almalıyım?
Ücret 95TL 100TL kurulum.
Biz de bir aydır Netspeed kullanıyoruz. Modem olarak Asus DSL-AC750 aldık. Sıfır fiyatı 400-500 civarında ama ben letgodan ikinci el 2,5 yıl garantili olanı 200₺'ye aldım. İsterseniz letgodan da alabilirsiniz.
Bir de kayıt esnasında müşteri hizmetlerine arkadaşını getir kampanyasında yararlanmak istiyorum deyip A2P3S9 referans kodunu söylerseniz 1 yıl boyunca faturanıza aylık 5₺ indirim yaptırabilirsiniz.

Hattın destekliyorsa tarifeyi satın alın. 75 Mbps hızında internet kullanacaksan Wi-Fi 5 destekli bir modem almalısın.

Tenda V300 300 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe iyi midir bu
Biz de bir aydır NetSpeed kullanıyoruz. Modem olarak ASUS DSL-AC750 aldık. Sıfır fiyatı 400-500 civarında ama ben Letgo'dan ikinci el 2, 5 yıl garantili olanı 200₺'ye aldım. İsterseniz Letgo'dan da alabilirsiniz.
Bir de kayıt esnasında müşteri hizmetlerine arkadaşını getir kampanyasında yararlanmak istiyorum deyip A2P3S9 referans kodunu söylerseniz 1 yıl boyunca faturanıza aylık 5₺ indirim yaptırabilirsiniz.

Pahlı bir modem

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı