Netspeed iptal dilekçesi nasıl hazırlanır?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Netspeed'i iptal etmek istediğim için hat sahibi olan abim gelince abim ile dilekçe hazırlayacağız. Fakat ortada bir sorun var.

Hazırlayacağımız dilekçeyi Netspeed'e e-posta ile göndermek için dilekçenin dijital formata aktarılması gerekiyor. Fakat elimizde bir tarayıcı yok, sadece yazıcı var.

İptal dilekçesini ve kimlik görüntüsünü Microsoft Lens veya Apple'ın belge tarama aracı ile tarasam olur mu? Yoksa illaki tarayıcı ile mi taranması gerekiyor?

Ek olarak dilekçeyi direkt Netspeed'in e-posta adresine göndersem olur mu? Yoksa illaki genel müdürlük adresine kargolamak mı gerekiyor?

Telefon ile fotoğrafını çekin iptal@netspeed.com.tr adresine kimlik fotokopisi ile birlikte yollayın.
Kimlik illaki fotokopi mi olmalı? Yoksa telefondan tarasak olur mu?

Düzenleme: Netspeed'e mail attım. Kimlik fotoğrafını önlü ve arkalı olarak çektim, ek olarak dilekçeyi de hazırladım ve çekip mail ile yolladım. Bu kadarı yeterli midir? Yoksa ek olarak yapmam gereken işlemler var mı?

Son düzenleme:
Hocam hallettiniz mi?
Halledeli çok oldu :) Netspeed'i 28 Kasım 2022'de iptal ettim. Sonra ise 8 Aralık 2022'de TurkNet'e geçişimi tamamladım. İlk 4 gün modem konfigürasyonu nedeniyle bazı sitelere girmiyordu, 4 gün sonra modem resetledim ve sorun düzeldi. O günden beri TurkNet kullanıyorum.

TurkNet'ten memnunum. Gayet iyi çalışıyor. Şu anda TurkNet 100 Mbps VDSL kullanıyorum. Gerçekten iyi. Bazen hattımızdan kaynaklı ufak tefek sorunlar çıkabiliyor fakat TurkNet'ten kaynaklı sorun neredeyse hiç yaşamadık. Netspeed'de iken bazen modem IP almıyordu. O yüzden de internete giremiyordum. TurkNet'te bu durumu neredeyse hiç yaşamıyorum. Yaklaşık 1 yıldır da kullanıyorum zaten, gayet memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı