Netspeed iyi midir?

Nortex

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Türk Telekom internetim çok az çektiği için Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum fiyatı da ucuz kullananlar bilgi verebilir mi?

Merhabalar, birkaç yıldır kullanıyorum ve memnunum. Bu konuda geçiş sürecimle ilgili hazırladığım bir konum da bulunuyor, incelemek isterseniz aşağıya bırakıyorum. Eğer soracağınız soru varsa hepsini cevaplayabilirim.

Merhaba, birkaç yıldır kullanıyorum ve memnunum. Bu konuda geçiş sürecimle ilgili hazırladığım bir konum da bulunuyor, incelemek isterseniz aşağıya bırakıyorum. Eğer soracağınız soru varsa hepsini cevaplayabilirim.

Altyapım ADSL sorun çıkarır mı?

Konumuna gore degisir bende iyi diye gecmistim memnun degilim hiz dalgalanmalari yasiyorum 10 gun sonra baska firmaya geçeceğim.
İki şehirde de deneme fırsatım oldu ikisinde de problem yaşamadım, altyapınızla ilgili olabilir mi? Bu konuyu NetSpeed'e ilettiniz mi?

Altyapım ADSL sorun çıkarır mı?
Ben VDSL altyapıda kullanım sağladığım iki şehirde de, bir problem çıkmadı. ADSL'den de problem çıkacağını sanmıyorum ama bunun için özellikle NetSpeed seçmenize gerek yok. Farklı daha ucuz bir İSS varsa tercih edebilirsiniz çünkü bildiğim üzere ADSL ile maksimum 16 Mbps verilebiliyor.

İki şehirde de deneme fırsatım oldu ikisinde de problem yaşamadım, altyapınızla ilgili olabilir mi? Bu konuyu Netspeed'e ilettiniz mi?

Ben VDSL altyapıda kullanım sağladığım iki şehirde de, bir problem çıkmadı. ADSL'den de problem çıkacağını sanmıyorum ama bunun için özellikle Netspeed seçmenize gerek yok. Farklı daha ucuz bir ISS varsa tercih edebilirsiniz çünkü bildiğim üzere ADSL ile maksimum 16 Mbps verilebiliyor.

Pardon hocam VDSL miş.

Dosya Ekleri

• IMG_20240225_211820.jpg
    IMG_20240225_211820.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 52

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı