alldreams Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 546 24 Mart 2024 #11 Einstein dedi: Alakası yok 3 ay içinde 5 kez sorun yaşadım en az. Genişletmek için tıkla... O senin deneyimin ben hiç bir sorun yaşamadığım gibi çevremdeki hiç kimsede öyle bir sorun yaşamadı. Hala aynı şekilde iddia ediyorum Türk telekom altyapısı üzerinden hizmet alınacaksa Netspeed en iyi seçenektir.
Einstein dedi: Alakası yok 3 ay içinde 5 kez sorun yaşadım en az. Genişletmek için tıkla... O senin deneyimin ben hiç bir sorun yaşamadığım gibi çevremdeki hiç kimsede öyle bir sorun yaşamadı. Hala aynı şekilde iddia ediyorum Türk telekom altyapısı üzerinden hizmet alınacaksa Netspeed en iyi seçenektir.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #12 Nerede yaşıyorsun daha İstanbul'da sunucuları bile yok TurkNet'te 150+ peering mevcut bu netspedde var mı?
Nerede yaşıyorsun daha İstanbul'da sunucuları bile yok TurkNet'te 150+ peering mevcut bu netspedde var mı?
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.130 Çözümler 12 Yer Rize 24 Mart 2024 #13 Netspeed kullanıyorum 2020'den beri sorun yaşamadım hiç evin iç tesisatını son model yaptırdım TurkNet ve Netspeed'den başka kullanmam.
Netspeed kullanıyorum 2020'den beri sorun yaşamadım hiç evin iç tesisatını son model yaptırdım TurkNet ve Netspeed'den başka kullanmam.
alldreams Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 546 24 Mart 2024 #14 Einstein dedi: Nerede yaşıyorsun daha İstanbul'da sunucuları bile yok TurkNet'te 150+ peering mevcut bu netspedde var mı? Genişletmek için tıkla... Türktelekom altyapısı ile Peeringin alası var zaten Turknet'in peering yapma amacının ucuz maliyet olduğunu ne zaman öğreneceksiniz bilmiyorum.
Einstein dedi: Nerede yaşıyorsun daha İstanbul'da sunucuları bile yok TurkNet'te 150+ peering mevcut bu netspedde var mı? Genişletmek için tıkla... Türktelekom altyapısı ile Peeringin alası var zaten Turknet'in peering yapma amacının ucuz maliyet olduğunu ne zaman öğreneceksiniz bilmiyorum.