Netspeed Kullanıcı Görüşleri

Hyena.

Decapat
Selamlar, birkaç gün önce fiber internet sağlayıcı tavsiyesi istemiştim fakat istediğim cevabı bulamadım. Telekom altyapısı kullandığını düşündüğüm Netspeed (fiber) hakkında görüş beyan edebilir misiniz dostlar? Fiber ile VDSL arasında illaki fark vardır. Kullanıcı deneyimleri çok önemli şu an benim için, görüşlerinizi bekliyorum.

bundan 3 4 ay önce araştırıp en sonunda Türknete karar kılmıştım. 35 Mbps VDSL internet alıyorum gayet memnunum. Netspeed de üzmez bence ama iyi bir modem almalısın bence.

7-8 aydır sıkıntısız kullanıyorum. 75Mbps'e kadar olan VDSL2 pakette ortalama 70 civarları sonuç alıyorum. Kesilme, kopma, ikide bir bakım gibi sıkıntılar yok. Oyunlardaki ping değerleri de gayet stabil.

bundan 3 4 ay önce araştırıp en sonunda Türknete karar kılmıştım. 35 Mbps VDSL internet alıyorum gayet memnunum. Netspeed de üzmez bence ama iyi bir modem almalısın bence.
Türknet kullanıyordum fakat yeni bir binaya geçiş yaptığımız için ve burada da fiber altyapı bulunduğu için fibere destek veremediklerini söyleyip iptal talebi oluşturdular. Yoksa Türknet'ten memnundum.
7-8 aydır sıkıntısız kullanıyorum. 75Mbps'e kadar olan VDSL2 pakette ortalama 70 civarları sonuç alıyorum. Kesilme, kopma, ikide bir bakım gibi sıkıntılar yok. Oyunlardaki ping değerleri de gayet stabil.
Kullanmış olduğunuz paket VDSL sanırım. Fiber destekleri nasıl onu çok merak ediyorum. Özellikle online oyunlar için paket kaybı yaşandığı ve bunun ping sorununa dönüştüğü şikayetleri var. Yaşadınız mı böyle bir durum?

6 aydır sıkıntısız kullanıyorum. Kesilme nadiren oluyor. Ping sorunu arada bir oluyor ama rahatsız etmedi. Arkadaş ile aynı paketi kullanıp benzer değerleri alıyoruz.
Siz Netspeed'i forumda tavsiye eden birisiydiniz sanırım. Vdsl nasıl bilmiyorum ama fiber destekleri ne kadar iyidir diğer kurumsallara göre acaba? Türk Telekom düşünebilirdim fakat fiyatlar fahiş. Görüşlerinizi bekliyorum.

Siz Netspeed'i forumda tavsiye eden birisiydiniz sanırım. Vdsl nasıl bilmiyorum ama fiber destekleri ne kadar iyidir diğer kurumsallara göre acaba? Türk Telekom düşünebilirdim fakat fiyatlar fahiş. Görüşlerinizi bekliyorum.

Tavsiye edip etmemek konusunda bir şey söylediğimi hatırlamıyorum önceki konularda ama tavsiye ederim evet. Fiber konusunda bilgim yok.

Tavsiye edip etmemek konusunda bir şey söylediğimi hatırlamıyorum önceki konularda ama tavsiye ederim evet. Fiber konusunda bilgim yok.
Kusura bakmayın, karıştırmışım. Destek ekibi konusunda da iyiler mi peki? Türknet genelde birkaç saat içinde hallediyordu mevcut sorunları.

Kusura bakmayın, karıştırmışım. Destek ekibi konusunda da iyiler mi peki? Türknet genelde birkaç saat içinde hallediyordu mevcut sorunları.

Büyük bir sorun yaşamadığım için destek ekibini hiç aramadım. Yaşadığım sorunlar çok ufak kesintilerdi. En fazla 10-15 dakikalık.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı