Ben de 3 yıldır kullanıyorum ve memnunum ancak son zamanlarda yurt dışından IP alıyorlar diye bazı sitelere erişim sorunu oluyor, rastlarsanız deli divane gibi gezmeyin civarda.
Evet Netspeed Hindistan'dan server kiralamışlar çoğu kullanıcının IP'si Hindistan da gözüküyor ve çoğu siteye giremiyorlar tek çözüm normal IP bulanakadar rest atmak
Evet Netspeed Hindistan'dan server kiralamışlar çoğu kullanıcının IP'si Hindistan da gözüküyor ve çoğu siteye giremiyorlar tek çözüm normal IP bulanakadar rest atmak
Şu an 100Mbps fiber internet için en uygun fiyatı yine bu adamlar sunuyor. Modem de ücretsiz ayrıca. Türk Telekom bağlantı için geldiğin de modem de verdi. Kendileri de söylemişti zaten ayrıca sitesinde de mevcut. Ben memnunum şu an.
Dostum anlamak istemiyorsun sanırım. Geçeceğin ISS kendi altyapısı ile hizmet vermiyor ki sana zaten. 2-3 ay sonra o da mecburen fiyatı yükseltecek. Sen her zam yapıldığın da ISS mi değiştireceksin böyle ayrıca Netspeed öv demedim sana.
Şu anki internetinizi iptal etmeden geçin. Geçiş işlemiyle yapın. Portunuzu kaybetmemiş olursunuz. Onlar sizin yerinize iptal fesih işlemini halletmiş oluyor.
Sürekli olmuyor ancak bazı günlerde pingim bir anda artıyor ve en az 10-15 dakika geçmiyor bu sorun. Sosyalde aynı sorunu yaşan bir çok Netspeed kullanıcısı gördüm sorun devam ederse yeni ISS arayışına geçeceğim gibi duruyor.