Netspeed kullanıcı olarak yorumum

Ben de 3 yıldır kullanıyorum ve memnunum ancak son zamanlarda yurt dışından IP alıyorlar diye bazı sitelere erişim sorunu oluyor, rastlarsanız deli divane gibi gezmeyin civarda. :)

Evet Netspeed Hindistan'dan server kiralamışlar çoğu kullanıcının IP'si Hindistan da gözüküyor ve çoğu siteye giremiyorlar tek çözüm normal IP bulanakadar rest atmak 😁

Evet Netspeed Hindistan'dan server kiralamışlar çoğu kullanıcının IP'si Hindistan da gözüküyor ve çoğu siteye giremiyorlar tek çözüm normal IP bulanakadar rest atmak 😁

Onu düzelttiler dostum.

Belli bir kullanıcı sayısına ulaşılınca taahhütsüz veren ISS'ler fiyatı en düşük tutamıyor. En güzeli memnun olduğunuzdur. Sizinki de iyiymiş.

Şu an 100Mbps fiber internet için en uygun fiyatı yine bu adamlar sunuyor. Modem de ücretsiz ayrıca. Türk Telekom bağlantı için geldiğin de modem de verdi. Kendileri de söylemişti zaten ayrıca sitesinde de mevcut. Ben memnunum şu an.

Netspeed 150 TL oldu aynı paketi 90 TL'ye kullanıyorum hadi 100 TL yapsın bilemedin 110 TL yapsın aynı hizmet aynı kalite.

Üç sene kullandım Netspeed'i ne yapayım öveyim mi uzun süredir kullanıyorum diye? Hangisi bana uygunsa onu kullanırım.

Dostum anlamak istemiyorsun sanırım. Geçeceğin ISS kendi altyapısı ile hizmet vermiyor ki sana zaten. 2-3 ay sonra o da mecburen fiyatı yükseltecek. Sen her zam yapıldığın da ISS mi değiştireceksin böyle :) ayrıca Netspeed öv demedim sana.

Hocam bir şey soracağım. Boş port yok fakat ben hali hazırda bir internet operatörü kullanıyorum illaki boş port açtırmak gerekiyor mu?

Not aldım hocam.

Birkaç ay sonra taahhüdüm bitince geçeceğim. En fazla 75 Mbps destekleniyormuş evimde. Almalı mıyım sence?

En az 70 Mbps alırsınız. Netspeed gibi taahhütsüz İnternet veren firmaları daha çok beğeniyorum. 2 yıl taahhüte bağlı kalmak eli kolu bağlıyor.

Yaklaşık 2 haftadır akşamları ciddi ping sorunları olmaya başladı eğer bunun sebebi Hindistandan alınan IP'lerse iptal edeceğim.
Sürekli olarak mı yüksek yoksa ping dalgalanıyor mu? Ben yaşamadım.

Hocam bir şey soracağım. Boş port yok fakat ben hali hazırda bir internet operatörü kullanıyorum illaki boş port açtırmak gerekiyor mu?

Not aldım hocam.
Şu anki internetinizi iptal etmeden geçin. Geçiş işlemiyle yapın. Portunuzu kaybetmemiş olursunuz. Onlar sizin yerinize iptal fesih işlemini halletmiş oluyor.

Sürekli olmuyor ancak bazı günlerde pingim bir anda artıyor ve en az 10-15 dakika geçmiyor bu sorun. Sosyalde aynı sorunu yaşan bir çok Netspeed kullanıcısı gördüm sorun devam ederse yeni ISS arayışına geçeceğim gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı