Netspeed kullanılır mı?

• Konuyu başlatan t_h42
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.531

t_h42

Decapat
Daha fazla  
İstanbul'dayım. Türk Telekom Fiber altyapıya sahibim. Araştırmalarım sonucunda Netspeed düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar ve başka ISS'ler ile ilgili düşüncesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Kullanıyorum, 100 Mbps'ye ''kadar'' olan paketi almıştım, 85 Mbps civarı ulaşıyor. Memnunum, hız konusunda üzmedi. Öyle uzun süreli kesinti yaşadığım da olmadı. Tek sorun, müşteri hizmetlerine bağlanabilmek işkence gibi. En az yarım saat falan telefon başında bekliyorsun. Bağlattığımda iyilerdi, çabuk da bağlanıyordum ama birkaç sene oldu, şu anda bağlanmak çok güç. Fiyat olarak şu anlık uygun gibi gözükse de kısa süre sonra zamlanacak zaten. O yüzden fiyat hakkında yorum yapmayacağım.

Kullanıyorum, 100 Mbps'ye "kadar" olan paketi almıştım, 85 Mbps civarı ulaşıyor. Memnunum, hız konusunda üzmedi. Öyle uzun süreli kesinti yaşadığım da olmadı. Tek sorun, müşteri hizmetlerine bağlanabilmek işkence gibi. En az yarım saat falan telefon başında bekliyorsun. Bağlattığımda iyilerdi, çabuk da bağlanıyordum ama birkaç sene oldu, şu anda bağlanmak çok güç. Fiyat olarak şu anlık uygun gibi gözükse de kısa süre sonra zamlanacak zaten. O yüzden fiyat hakkında yorum yapmayacağım.

Evet başvuru yaparken nasıl oluyorsa hemen bağlanabiliyordum, sonra zaman geçince dediğiniz gibi müşteri hizmetlerine bağlanılmıyordu. Maalesef bu frimanında kötü yanı bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı