TurkNet yeni kurulum 840 TL'ymiş hocam maalesef. Ama 6 ay taksit yapıyorlar. Bu da size aylık 140 TL kurulum ücreti ve 250 TL internet ücreti olarak gelir.
Hocam bende yeni internet bağlatmak istiyorum fakat TurkNet'i aradığımda ilk 6 ay 250 TL gibi bir fiyat vermediler. Öyle bir kampanyayı nereden duydunuz
Burger King® King Ping Menü siparişi verenler, TurkNet'e yeni abone olarak 6 ay boyunca indirim fırsatını yakalıyor! Tüm detaylara sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Hocam şöyle TurkNet'te ilk 6 ay 250+ 6 ay boyunca 6 taksit 140 TL kurulum ücreti alıyor Netspeed kurulum ücreti almıyor ilk 3 ay 300 sonra 470 TL oluyor.
Hocam şöyle TurkNet'te ilk 6 ay 250+ 6 ay boyunca 6 taksit 140 TL kurulum ücreti alıyor Netspeed kurulum ücreti almıyor ilk 3 ay 300 sonra 470 TL oluyor.
Hocam yeni abonelikse Netspeed de alıyor maalesef. 650 lira gibi bir ücreti vardı. Aradığımda o şekilde demişlerdi. Bir de ayrıyeten 20 TL modem ücreti var aylık olarak.
Netspeed kullanıyorum öğrenci evimde hiçbir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar anında müşteri hizmetlerine bağlanabildim. Biraz araştırmıştım altyapınız iyi ise çoğu firmada sıkıntı yaşamazsınız.
Burger King® King Ping Menü siparişi verenler, TurkNet'e yeni abone olarak 6 ay boyunca indirim fırsatını yakalıyor! Tüm detaylara sayfamızdan ulaşabilirsiniz.