Netspeed mi TurkNet mi?

Rica ederim hocam. Sıfırdan kurulum yapılacaksa ona indirim olmuyor ama haberiniz olsun.

Hocam bunu söyleyerek yıktın beni şu an 😂. Daireye ilk defa internet bağlanacak.

Hocam tıkla gelsin indirin kampanyaya basın orada çıkıyor.

Hocam bende yeni internet bağlatmak istiyorum fakat TurkNet'i aradığımda ilk 6 ay 250 TL gibi bir fiyat vermediler. Öyle bir kampanyayı nereden duydunuz

Kampanya bu hocam. Bende geçen hafta yararlandım. Faturayı da paylaştım.

Nasıl hocam mennun musunuz ona göre Netspeed baglatcaz.

Bana TurkNet daha uygun gibi geldi o yüzden TurkNet bağlatmayı düşünüyorum.

Hocam şöyle TurkNet'te ilk 6 ay 250+ 6 ay boyunca 6 taksit 140 TL kurulum ücreti alıyor Netspeed kurulum ücreti almıyor ilk 3 ay 300 sonra 470 TL oluyor.

Hocam yeni abonelikse Netspeed de alıyor maalesef. 650 lira gibi bir ücreti vardı. Aradığımda o şekilde demişlerdi. Bir de ayrıyeten 20 TL modem ücreti var aylık olarak.

Ben aradığımda demediler dediğin gibiyse TurkNet daha mantıklı en iyisi yarın arayıp bir sorayım teşekkür ederim ilgin için.

Ben aradığımda demediler dediğin gibiyse TurkNet daha mantıklı en iyisi yarın arayıp bir sorayım teşekkür ederim ilgin için.

Rica ederim. Duruma göre buraya yazarsan tam fiyatları bende bilgilenmiş olurum. Bende ikisinden birini bağlatacağım duruma göre.

Netspeed kullanıyorum öğrenci evimde hiçbir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar anında müşteri hizmetlerine bağlanabildim. Biraz araştırmıştım altyapınız iyi ise çoğu firmada sıkıntı yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı