NetSpeed Nasıldır?

Percival

Kilopat
Makaleler
3
TTNET için alternatif internet sağlayıcısı buldum Netspeed. Altyapım 16 Mbps destekliyor, Telekomun bakır altyapısını kullanabiliyorlarmış. Şimdi aktif kullanım kotası olmayan paket 52 TL benim aradığım fiyat ve özellikte. Şimdi benim tereddütlerim var çoğu kişi 16 diyor ama 8 bile vermiyor diyor şimdi nasıl oluyor ben anlamadım aynı altyapı üzerinden bunların firması mı İnternet'i sağlıyor? Nasıl oluyor düzgün söylemeden hat düştü konuşamadım. Aynı altyapı ile hizmet veriliyorsa sıkıntı olur mu? Kaynak farklı yerden mi geliyor, bu nasıl iş böyle? Her şey karman çorman temiz 1 tane bilgi yok. Güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türknet'i öneririm. Kuzenim ve 2 arkadaşımı Türknet'e geçirdim. Çok teşekkür ediyorlar sağ olsunlar. Geçen senenin sonbaharında geçmiştim. O dönemden beri ne bir kota ne bir hız azalması görmedim. Fiyatı 60 TL iken 65 TL olmuş kurların artmasından dolayı. Taahüt yok kota derdi yok. Bir göz atabilirsiniz. İlgili firmadır.

Türknet'i öneririm. Kuzenim ve 2 arkadaşımı Türknet'e geçirdim. Çok teşekkür ediyorlar sağ olsunlar. Geçen senenin sonbaharında geçmiştim. O dönemden beri ne bir kota ne bir hız azalması görmedim. Fiyatı 60 TL iken 65 TL olmuş kurların artmasından dolayı. Taahüt yok kota derdi yok. Bir göz atabilirsiniz. İlgili firmadır.
Yakınımda hiç Türknet kullanıcısı olmadığı için bilgim o yüzden size sormak istiyorum. Konu biraz dağılacak kusura bakmayın. Ödemeleri kredi kartı üzerinden mi yapıyorsunuz? Kredi kartı kullanmayanlar nasıl ödeme yapabilir acaba? Benim yaklaşık 2 ay sonra şu anki internet taahütüm bitiyor ve Türknet'e geçmek istiyorum.

Yakınımda hiç Türknet kullanıcısı olmadığı için bilgim o yüzden size sormak istiyorum. Konu biraz dağılacak kusura bakmayın. Ödemeleri kredi kartı üzerinden mi yapıyorsunuz? Kredi kartı kullanmayanlar nasıl ödeme yapabilir acaba? Benim yaklaşık 2 ay sonra şu anki internet taahütüm bitiyor ve Türknet'e geçmek istiyorum.
Kredi Kartı olmayanların müzdarip olduğu bir durum :) Kuzenimi ve 2 arkadaşımı geçirdim demiştim. Bir arkadaşımın kredi kartı yok maalesef. Benim de gençkartın kredi kartı özelliği var. Kendisi havale ile bana 60 TL gönderiyor, ben de Türknet Online İşlemler'e girip onun hesabındaki faturayı ödüyorum :) Yani çevrenizde kredi kartı olan birilerinin olması gerek. Çalışıyorsanız kendinize kredi kartı çıkarabilirsiniz. Bizimki işe gireli 4-5 ay olduğu için hiçbir banka kredi kartı vermiyor :) O yüzden kredi kartı dışında ödeme yapılamıyor. Türknet'in tek eksiği de bu. Ama müşteri temsilcisini arayarak kendilerine sorabilirsin belki başka bir ödeme yöntemi daha vardır.

Daha öğrenciyim ailemin henüz bana kredi kartı çıkaracağını sanmıyorum ve bu tarz işlemlerde de kredi kartı kullanmama karşılar. Elimde sadece Ziraat'in Bankkart'ı var. Ödeme gününden 1 2 gün önce hesaba para yatırsam o şekilde ödeme seçeneğim var mı acaba?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı